2777
2789
عنوان

بارداری مجدد

453 بازدید | 59 پست

یه بچه دوسال و نیمه دارم

شوهرم صد درصد راضیه به فرزند دوم یا سوم بعضی وقتا میگه دوقلو 

خودم مرددم هم به خاطر کارم هم بچم هم خودم

25 سالمه

نگران هزینه هاش نیستم خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه 

نمیدونم چرا دو دلم. 

اصلا بچه دوم و سوم خوبه یا نه؟ 

به نظرتون چقد فاصله سنی بچه ها باهم باشه بهتره؟ 

یا اصلا قید بارداری بزنم و درگیر خودم بشم؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بنظر من اگر از پس تربیتشون برمیای خیلی خوبه بچه هات بیشتر باشند. اختلاف سنی هم همون دو و سه خوبه که بعد با هم رفیق بشند

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بابا بچت کوچیکه

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم ۶ سالشه دومی ۶ ماهشه موندم بخدا یا درگیر اینم یا اون یکی اصلا فرصت رسیدگی به خودم ندارم همش بدو بدو 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
بنظر من اگر از پس تربیتشون برمیای خیلی خوبه بچه هات بیشتر باشند. اختلاف سنی هم همون دو و سه خوبه که ...

نمیدونم بخدا بعضی اوقات همین یه دونه چنان کلافم میکنه که پوستم کنده میشه میگم ول کن بچه میخوام چیکار بعضی وقتام برعکس

اگه خودتم  دوس داری عالیه که 

بچتم از تنهایی در میاد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

منم ‌همینطوریم یدونه بچه میگم بسه ولی شوهرم خیلی اصرار داره این ٢ساله شد یکی دیگ بیاریم ک کلا تموم شه😁 از اونایی ک پرسیدن همه گفتن بیار فاصله سنی ٣ساله خیلی خوبه تا ببنیم چی پیش میاد 

ولی اگه فقط نظر خودم بود دیگ نمیاوردم

سلام من سه روز تاخیر داشتم امروز بی بی چکم مثبت شده

مبارک