2777
2789
عنوان

بارداری مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 59 پست

منم از دو سالگی بچه ام همه میگفتن باز بیار ولی نمی خواستم به خاطر تنهایی بچه ام یکی دیگه بیارم وقتی اصلا موقعیتش نبود . اما الان پسرم ۸ ساله است واقعا دل هر سه تامون نی نی می خواد و در حال اقدامم و کلی منتظرشیم .

از نطر من فاصله سنی کم خوبه 

اما شخصا فکر میکنم ادم باید خودشم واسه زندگیش وقت بزاره ..من از خانم هایی که کل زندگیشون بچه و شوهر هست خوشم نمیاد ...نظر شخصیمه 

شما هم وقت داری واسه بارداری هم الان وقت طلایی هست ..به نظرم فعلا خودتو اولویت قرار بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول اینکه شما خانواده ی شاد وبدون مشکلات اخلاقی هستین؟؟دوم از پس درست تربیت کردن بچه ها برمیاین؟؟سوم توانایی مالیتون اجازه میده ک چندتا بچه داشته باشین؟؟حداقل پیش بینی تاچندسال اینده

و دراخر اینکه یک خانواده پرجمعیت همیشه شادترن ب نظرمن

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

شک نکن خیلیم خوبه ،خیلییی اینو منی میگم که تک دخترم و همه ی عمرم تو تنهایی گذشت و حسرت ی خواهر داشتم که باهاش درد دل کنم ،فقط ی داداش دارم که خیلی بی وفاست،الانم واسه دومی تو اقدامم ولی باردار نمیشم ،منم سه تا بچه میخوام برام دعا کنید خدا دو تا دختر بهم بده ،

سلام من سه روز تاخیر داشتم امروز بی بی چکم مثبت شده

فک کنم ده بار گفتی یاتاپیک گزاشتی

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

بعضی وقتا شک میکنم نکنه به دومی راضی شدم باز شوهرم بگه سومی. 

آخه وقتی بچه نداشتیم میگفت 1 دختر بیاریم دیگه بچه نمیخوام

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

کسی با دکتر رفتن دو قلو بار دار شده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.