2777
2789
عنوان

دلبری😜+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 43 پست
اقا همه ک ذوقشو کور کردین ☹

اوهوم گفتی

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ته دلبری کردنت اینه 😂😂

اولشه🤐

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
سلام بد😬

عه خدانکنه...چرا؟؟؟نرفتی آز بدی؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه کم از دلبریات کم کن(یه نون پنیر مثلا کنارش بذار)

بیچاره نامزدت گناه داره

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

بیچاره دلم براش سوخت  ایناروبخوره که بدتر ضعف میکنه ومعده ش بهم میریزه که😦

وسط راه یچیز میخوره خب.

فلالفل سرخ کردم انقد ک گفتین ضعف میکنه