2777
2789
عنوان

دلبری😜+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 43 پست
افرین به تو یزره ام ذرت درست کن حال میده😋😉

یا علی والا مسافرت نمیخوایم بریم🤣

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برام زده پنجشنبه اما عین خلا امروزم بی بی زدم هیچی دیگه کمر درد و دل درد ندارم عین قبل انتقالم ...

بی بی چکت مثبت شد؟؟نگران نباش دل درد زیاد خوب نیست...بی علاعمی یکی از نشونه های بارداریه😍😍

بد به دلت راه نده فدات انشالله به حق بی بی دوعالم بارداری😍😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فلالفل سرخ کردم انقد ک گفتین ضعف میکنه

خام نیستن اینا بزار یکم دیگه سرخ بشن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یا علی والا مسافرت نمیخوایم بریم🤣

خخخخخ اخه گفتم بیشتر دلبری کنی ولی واقعا از کارت خوشم اومد عشقتون پایدار گلممممم یادم دوران نامزدی خودم افتادم 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

وای استارجان عزیزم چقدر خندیدم هر چی گفتی و گفتن واااه این چیه دیگه پشیمونت کردن اینحا نظر بخای 😂😂 

ولی خب بچه ها هم راست میگن اگه راه طولانیه به غیر میوه یه چیز دیگه ام واسش درست کن 😁😅

اگه گفتین کی ام؟😁😜
منفی🤕 تنها امیدم پنجشنبه س

درنا امیدی ..بسی امید است.....انشالله دلم روشنه که بارداری😍😍😍😍😍😍 فقط ازمن میشنوی کمتر از گوشیت استفاده کن

بمونی اینجا ی سبد باید پر کنی....برو خدا پشت وپناهتون فقط ی کیسه تخمخ و ی فلاکس چایم بردار بعد فلاف ...

ققققققققققننننننننننننننددددددددددددد

یاد یه چیزی افتادم 

ما کلا قند نمیخوریم

یبار یه خانواده ی قند خور اومده بودن خونمون بعد دیدیم چایی نمیخورن 

پرسیدیم چی شده گفتن قند نداریم 

یادمون رفته بود بیاریم  

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
وای استارجان عزیزم چقدر خندیدم هر چی گفتی و گفتن واااه این چیه دیگه پشیمونت کردن اینحا نظر بخای 😂😂 ...

ن عزیزم. س ساعت راهه

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....