بعد ده روز نامزدم از راه دور داره میاد دنبالم..میدونم گشنشه براش سالاد میوه درست کردم تو راه بخوره.. اخه شوهر عمش فوت شده باید بریم اونجا.. خونه نمیریم
+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....
نه برام زده پنجشنبه اما عین خلا امروزم بی بی زدم هیچی دیگه کمر درد و دل درد ندارم عین قبل انتقالم ...
بی بی چکت مثبت شد؟؟نگران نباش دل درد زیاد خوب نیست...بی علاعمی یکی از نشونه های بارداریه😍😍
بد به دلت راه نده فدات انشالله به حق بی بی دوعالم بارداری😍😘😘
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
درنا امیدی ..بسی امید است.....انشالله دلم روشنه که بارداری😍😍😍😍😍😍 فقط ازمن میشنوی کمتر از گوشیت استفاده کن