2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

35 بازدید | 8 پست

من میخواستم برم خونه داداشم ک چند تا کوچه اون ور تره خانمش گفت خونم خوب بیایید شام گفتم نه مزاحم نمیشیم گفت پس با آقا.. بیاید شب نشینی گفتم نه میخواستم یه سر بیام بهتون بزنم همین ولی اصرار کرد خوب شب با شوهرت بیا ک داداشمم هست نمیدونم چرا ازش ناراحت شدم اصلا احساس کردم دوس نداره برم خونشون از طرفی هم عروسمون خوبه ولی میگم الان يه ساعته از زنگم میگذره باز ناراحتی کم نشده ب نظرتون الکی ناراحت شدم( الان يه سال هست عروسی کردن با این ک نزدیک ماهستن نرفتم خونشون گفتم تازه عروسه مزاحم نشم این بارم چون زیاد داداشم و خودش گفته بودن ما نزدیکیم چرا نمیایی خونمون گفتم برم) 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

چیزی نگفته بنده خدا خواسته داداشتونم باشه همدیگرو ببینید حساس نشو

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
چیزی نگفته بنده خدا خواسته داداشتونم باشه همدیگرو ببینید حساس نشو

من خیلی ب ندرت ناراحت میشم ولی نمیدونم چرا الان ناراحت شدم 🤔

آیا حس خواهرشوهرانم باعث شده 😎

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی ب ندرت ناراحت میشم ولی نمیدونم چرا الان ناراحت شدم 🤔 آیا حس خواهرشوهرانم باعث شده 😎

خخخ.شاید 

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
ب نظرت کیک درست کنم ببرم 

اره فکر خوبیه دفعه اولتم هست دست خالی نری بهتره

اره فکر خوبیه دفعه اولتم هست دست خالی نری بهتره

دفه اول نیست اوایل عروسی برای تبریک رفتیم کادو هم دادیم ولی خوب خیلی وقته نرفتم خونشون

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
دفه اول نیست اوایل عروسی برای تبریک رفتیم کادو هم دادیم ولی خوب خیلی وقته نرفتم خونشون

خب پس.حوصله داشتی بپز بهتره