2777
2789

من مشکل همورویید دارم.۵ساله.خیلی درد میکشم.اوایل خونریزی هم داشتم.وقتایی که پریود میشم بیشتر از درد تخمدان درد پشتمه ک اذیتم میکنه.میخام اقدام کنم برا بارداری.اجازه سزارین اختیاری نمیدن.واسه همین میترسم درد زایمانم چند برابر بشه و بعدشم مجبور ب عمل بشم.کسی تجربه ای داره.آخه شنیدم بخاطر بواسیر سزارین نمیکنن کسی رو.

بواسیر چه علائمی داره ؟

هر چیز زائدی که اون قسمت دربیاد میشه بواسیر ؟

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
بواسیر چه علائمی داره ؟ هر چیز زائدی که اون قسمت دربیاد میشه بواسیر ؟

من یبار یه جا خوندم که اگه با دفع مزاج اون زائده بره داخل بواسیر هس.اگه همیشه بمونه شقاق هس.من ک حالت دومم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار یه جا خوندم که اگه با دفع مزاج اون زائده بره داخل بواسیر هس.اگه همیشه بمونه شقاق هس.من ک حال ...

اگه هرکدومو داشته باشی موقع معاینه زایمان دکتر متوجه میشه و بهن میگه ؟

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
2790
2778
2791
2779
2792