2777
2789
چرا خداروشکر ک نرسیدی؟؟؟ادم بدی بود مگه

چی بگم؟ پسره ی ... دروغگو بود و معتاددد

اما اون موقع من کر و کور بودم هرچی مامان‌بابام میگفتن این خوب نیست من نمیفهمیدم که یعنی داغون شدم بخاطرش بهترین سالهای زندگیمو خراب کردم سال ۸۷تا تابستون۹۰ . اوج احساسات نوجوونیم بود بخاطرش کنکور ندادم و کلا باختم . اما بعد که شوهرم اومد خواستگاری وضع بهتر شد . دانشگاه دوست داشتم برم نشد و خیلی اتفاقای دیگه اما خوب چه میشه کرد قسمت منم این بود

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت تعریف میکنی ماجرای عشقتو

من یه بار عکساشو دیدم خیلی ازش خوشم اومد بعد دیگه تو کوچه همدیگه رو دیدیم  دوست نشدیم  چون من گوشی نداشتم 

بعد چند مدت خودش رفته بود دم خونه عمه م اینا (با عمم همسایه هستن مادرشوهرم میگه من نمیرم دختره سنش کوچیکه نمیدن ) میگه عمه بیا باهات کار دارم بهش میگه من دختر برادرتو میخوام خیلی دوسش دارم بعد دیگه عمم به بابام گفت بابام نمیزاشت با کلی اصرار خواهرم اینا واسطه شدن اومد خواستگاری تو اتاق بهم گفت نتونستم تحمل کنم به خاطر اون زود اومدم خواستگاری بابام هرچی شرط گذاشت قبول کرد حتی بابام گفت من دستم خالیه ( چون تازه خواهرم عروس شده بود بهش جهیزیه داده بود) جهیزیه نمیدم اونم قبول کرد الان ۷ ساله باهم زندگی می‌کنیم هر روز هم بیشتر از قبل عاشق هم میشیم 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

اتفاقا پسرا زودتر عاشق میشن ها😂😂😂😂

😒😒😒😒به من میخوای بگی؟؟

۳تا داداش دارم از همه چیشونم سر در میارم واسه همینم گفتم فکرم مثل پسراس

آقایون با عقل عاشق میشن چون رابطه واسشون خیلی جدی هست میخوان کسی و انتخاب کنن که از همه لحاظ ذهنشون اوکی و داده باشه به طرف

طرفداری نمیگیرم اما بعضی رفتارا از سر عقل باشه بهتره 

بهتره این ک اول عاشق بشی بعد چون اخلاقا طرف چیزی نیس ک مد نظرت باشه یا اذیت بشی و دم نزنی یا انقدر غرغر کنی ک بخوای طرف و تغییر بدی

I'd walk straight through the bullet😏
الهیی چرا نرسیدین؟؟ همسراتون ناراحت نشدن؟وای چقد تلخ

داستانش طولانیه و خب خیلیا درک نمیکنن . تفاوت فرهنگی تهمت و بی ابرو کردن من واسه اینکه نذارن باهم باشیم...ولله همسره اون انگار براش فرقی نمیکرد چون این جلوش گریه ام میکرد...من فاصله دادم واسه ازدواج کردنم یکم بهتر بود..همسرمم چون هم محلی بودیم میدونست قضیه رو ...منم میشناخت 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
وای چه بد ...ولی خداروشکر که الان خوشبختی😍

آره خداروشکر. اگه بااون ازدواج میکردم بدبخت میشدم . شوهرم خیلی مرد خوبیه .

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!
عشق دو طرفه ها بهم میرسند شک نکن بقیش عشق نیست وابستگی

یعنی حتی اگه کلی مشکل باشه؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
یعنی حتی اگه کلی مشکل باشه؟

اره مردی که دختری رو بخواد بی شک مشکلات رو درست میکنه و نمیزاره مانعی جلو باشه مردی که دختری رو دوست داشته باشه تو روی کل دنیا وایمیسه و بخاطرش هرکاری میکنه هر کاری 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡