مال ما خداروشکر نشد و خوشحالم با کسی که عاشقش بودمو براش میمردم ازدواج نکردم... الان با انتخاب پدرومادرم ازدواج کردم و خداروشکر راضیام و دوتا وروجک دارم
چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/ چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!
فراموش نشده .باهم ازدواج نکردیم..هم اون هم من ب همسرامون گفتیم ک عاشق کسی دیگه بودیم...
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه