شوهرم نصف ماه سرکاره و چند روزی مرخصی. من خونه مامانم یا مامانش میمونم .مرخصی هاش خونه خودمون. البته بیشتر مرخصی هاش یا نوبت دکتر داره میره شهر دیگه یا یه مشکلی پیش میاد کلا زیاد نیست .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بمون خونه خودت کم کم هم با ماشین برو بیرون کاراتو کن اینجور مردا رو دقیقا باید برخلاف نظرشون کار کنی اه لجم گرفت از شوهرت بخدا...بگو اگه میخواستم خونه بابام باشم شوهر نمیکردم
بمون خونه خودت کم کم هم با ماشین برو بیرون کاراتو کن اینجور مردا رو دقیقا باید برخلاف نظرشون کار کنی ...
مامانم هم عصبیه برم اونجا جنگ اعصاب دارم .نرم هم خونه تنهام یه ماشین مدل پایین هم برام نمیگیره حداقل رفت و آمدم راحت باشع
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم .رانندگیم خیلی خوبه منو خواهر شوهرم باهم گواهینامه گرفتیم رانندگیش خیلی بد بود .الان اون شوهرش ماشین صفر بهش میده ولی شوهر من اجازه نمیده دست به ماشینش بزنم رو ماشینش حساسه .
ماشینتون چیه؟خودت پس انداز نداری یه مدل پایین بگیری
چرا ولی نمیخواد بخره یه ماشین صفر خرید پارس داد به باباش ده تومنم باباش بهش نداد
دقیقا .خونه مادر شوهر برم احساس راحتی ندارم آخه دامادا میان منم همش میخوام استراحت کنم .خونه مامانم هم که مامانم اعصاب درست حسابی نداره همش فش و نفرین میکنه .تاپیک قبلیم گفتم چجوریه از زندگی آدم سیر میکنه
والا خدا شانس بده ..همونو میداد به تو که اذیت نشی بارداری راحت بری و بیای..
باباش به زوری ازش گرفت اینم نتونست نه بگه .به اون نمیداد به منم نمیداد.خسیس نیستا از اوناس که رو ماشین وسواس داره و رانندگی کسی قبول نداره