2777
2789
منم بحث سیاسی نکردم گفتم اینم میشه قانون شه. این موردی ک شما میگین خییییلی محدوده وخب مسلما خود خانم ...

اتفاقا خودم هم داشتم مینوشتم برعکسش اومد تو ذهنم که اگه مردی قطع نخاع بشه چی؟؟

منم با صیغه مخالفم  راستش شاید اینم بشه اینطوری توجیح کرد که مثلا زنی بیماری سختی داره ولی مدت محدودی مثلا دو سال یا مردی میره کشور دیگه برای مثلا یکسال حالا ماموریت یا هر چیز دیگه ای  مثلا برای اون مدت محدود میتونه با یکی باشه چون سرکوب نیروی غریزی بیشتر از یکسال برای مردها فکر نمیکنم امکانپذیر باشه

مثل زمانهای قدیم که هواپیما و ماشین و ...نبود مثلا تو فیلم مختار نگاه کنی طرف میره جنگ. یه شهر دیگه چند سال بعد برمیگرده میبینه بچه هاش بزرگ شدن

😊اینم توجیحات من 

بهرحال چیزی  که مشخصه اینه که  برای هوسبازی نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خودم هم داشتم مینوشتم برعکسش اومد تو ذهنم که اگه مردی قطع نخاع بشه چی؟؟ منم با صیغه مخالفم & ...

تنها برداشت من از صیغه فقط همون جمله اخری ک شما گفتین بود ک برای ....نباش ک بنظر من فقط برا همونه شماهم از نظرتون صیغه بده ولی زمانی خوب بوده و عدالت وفلان اگر رعایت بشه عیبی نداره منم گفتم بنظر من اون زمانام بد بوده و بی عدالتی درحق زنا بوده 

هرکس فکرش فرق داره با بقیه خوشحال شدم از بحثی که باهات داشتم عزیزم‌ موفق باشی😊

این ثوابهایی که برای صیغه گفته شده رو  من قبولش ندارم تحریفات زیاده  تازه اول و آخرش حذف ...

😐کل کتابو میاوردم؟ این چیزاییه ک گفته شده منبعم ذکر شده حالا دیگ اینکه میگین تحریف شده وفلان! بحثش جداس 

تنها برداشت من از صیغه فقط همون جمله اخری ک شما گفتین بود ک برای ....نباش ک بنظر من فقط برا همونه شم ...

کلا جنس زن طوری هست که فشارهای اینچنینی متاسفانه روش زیادِ ....

منم خوشحال شدم از صحبت با شما عزیزم موفق باشی😚

😐کل کتابو میاوردم؟ این چیزاییه ک گفته شده منبعم ذکر شده حالا دیگ اینکه میگین تحریف شده وفلان! بحثش ...

راستش من  فقط قرآن رو قبول دارم که تحریف نشده حتی بعضی از  احادیثی که از اماما بعضیها نقل میکنن رو با عقلم میسنجم و میبینم نمیشه قبول کرد و میگم هیچ جا نیومده که تمام احادیث درسته. 

من با عقلم میسنجم و اگه نپذیرفت میگم واقعی نیست 

😐کل کتابو میاوردم؟ این چیزاییه ک گفته شده منبعم ذکر شده حالا دیگ اینکه میگین تحریف شده وفلان! بحثش ...

سلام 

حدیث اول درسته و احادیث تشویقی زیادی هم در این خصوص هست حتی امام صادق فرمودن دوس ندارم مردی از دنیا برود مگر اینکه در طول حیاتش ازدواج موقت ولو یک بار انجام داده باشد اما حدیث دوم طبق تحقیقات  و منابعی که من خوندم و توی اون منبعی که زیرش نوشته شده چنین حدیثی نیست و جعلیه اصن مگه میشه فرد عادی هم درجه با امامان ؟!

حتی مراجع تقلید خیلی بزرگ مثل آیت الله بهجت هم هم درجه با معصوم نیستن ....

اما خب در کل برخلاف چیزی که اکثریت اعتقاد دارن اصل دین اسلام روی چند همسری و تاکید به چند همسری داره همون طور که آیه هم دو زن شروع کرده ....

راستش من  فقط قرآن رو قبول دارم که تحریف نشده حتی بعضی از  احادیثی که از اماما بعضیها نقل ...

ینی احادیثو قبول ندارین؟ اینهمه علمای بزرگ شیعه رو قبول ندارین؟ اونا حرفاشون با استناد به منابع واسناد میگن دیگ رو هوا ک نمیگن بعدم حدیثی ک راویانش درست درمون باشن ویه اصطلاحی داره دقیق یادم نیس میگن حدیث مرسل یا چی چی😐اونا ک توشون شکی نیس تحریفی نشدن وخیلی از احادیث هستن ک اینجور شرایطیو دارن 

به هرصورت این بحثارو بخاد باز کنیم تا اخر عمرمونم تمومی ندارن 

سلام  حدیث اول درسته و احادیث تشویقی زیادی هم در این خصوص هست حتی امام صادق فرمودن دوس ندارم م ...

ممنون از توجهت عزیزم درسته بعضی ها نمیخان قبول کنن بعضی واقعیاتو ودوست دارن قسمتای خوبو بگن فقط درهرصورت ممنون ک نظرتو گفتی 

ینی احادیثو قبول ندارین؟ اینهمه علمای بزرگ شیعه رو قبول ندارین؟ اونا حرفاشون با استناد به منابع واسن ...

نه راستشو بخوای من چیزی رو که عقلم نپذیره نمیتونم قبول کنم مگراینکه اون علمای شیعه بیان و برام تفسیرش کنن و بگن چرا و به چه علت 

سلام  حدیث اول درسته و احادیث تشویقی زیادی هم در این خصوص هست حتی امام صادق فرمودن دوس ندارم م ...

ببینید من میگم اگه راستم باشه. باید دید شرایطش چی بوده چرا امام صادق اینو گفته مخاطبش چه کسانی بودن یا نه همینطوری نشته گفته به امت من بگید حداقل یبار تو عمرشون صیغه کنن!!

مقصر. اصلی همون راویان حدیثن که تفسیرش نمیکنن 

ببینید من میگم اگه راستم باشه. باید دید شرایطش چی بوده چرا امام صادق اینو گفته مخاطبش چه کسانی بودن ...

مخاطبش همه ی مردان مسلمان بوده و ازدواج موقت و تعدد زوجات هم روز قیامت حلال هست ( حدیث داریم حلال حضرت محمد تا روز قیامت حلال و حرام حضرت محمد تا روز قیامت حرام هست پس نمیشه گفت که ازدواج موقت فقط برای اون زمان بوده ...

https://hadith.inoor.ir/hadith/104079/الکافي/امام-صادق-(علیه-السلام)?SourceID=1348&PageType=ViewTranslate

ببینید من میگم اگه راستم باشه. باید دید شرایطش چی بوده چرا امام صادق اینو گفته مخاطبش چه کسانی بودن ...

توی گوگل بزنید حکمت 124 نهج البلاغه این هم سخنی از امام علی درباره ازدواج موقت یا تعدد شوهر هست و غیرت زن تقبیح شده

آیه سوره یک تحریم هم در همین مورده که خدا میگه بخاطر خوشنودی و خوشحالی زنان نباید حلال رو حرام کرد ...