2777
2789

اینا همش واسه سرگرم کردن ملته قطعا یه اختلاس بزرگ درراهه👎

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

میگف کسی ک ازدواج  دوم میکنه نگین خیانت میکنه اسم خیانت روش نزارین اتفاقا نشون میده که چقد مسئولیت پذیره 🙄😥😥😥🤐🤐🤐🤐حالم ازشون بهم میخوره کثافتها. من انقد اعصابم بهم ریخت ک کلا شبکرو عوض کردم ترویج هرزگی و هیز بودنه فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ینی اگر یه نفر بتونه عدالتو رعایت کنه میتونه بره ده تا زن صیغه کنه! تعریف عدالت از نظر شما چی هس ...

آخرشو خوب بخون نوشته نمیتونید عدالتو رعایت کنید پس سمتش نرید چون اگه برید و عدالت رو رعایت نکنید عذاب سختی در انتظارتونه 

یعنی اصلش رد نشده چون ممکنه برا زمانها و دورانی خوب بوده ولی جوری گفته نشده که همه راحت برن زن بگیرن ینی مردها رو ترسونده 

هیچچچچ مردی نمیتونه عدالت رو رعایت کنه

یه زن با مردی ک ازدواج میکنه ازش توقع حمایت داره توقع داره همیشه کنازش باش تمام توجه ومحبتش برا اون زن باش ما زنا همه جوره خودمونو فدای مردامون میکنیم واسه اینکه اوناهم مثل ما باشن فقط مارو ببینن مارو بخان حالا روحیه زن میتونه قبول کنه ک مردش نصف بشه براش؟ توجهش محبتش حمایتش نصف بشه نصف دیگش بره برا یه زن دیگ حتی اغوشش هم موقع خواب نصف بشه! این ینی عدالت دیگه واقعا چقدرهم ک عدالته!

تو اگه میتونستی رعایت کنی الان اینجا نبودی زود میخوابیدی صبح پاشی بری سر کار خرج خانوماتو دربیاری

من مشکل عدالت رو با تنهایی حل کردم 

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
آخرشو خوب بخون نوشته نمیتونید عدالتو رعایت کنید پس سمتش نرید چون اگه برید و عدالت رو رعایت نکنید عذا ...

اون قوانین برا عرب‌های 2400 سال پیشبوده ک روابطش ن فوق العاده لجام گسیخته بوده اتفاقا پیامبر میاد و قانون میزاره ک بیشتر از 4 تا نمیتونین زن داشته باشین اونم به شرط ها و شروطه ها. در اصل پیامبر اومد و عرب رو از لجام گسیختگیهای جسی اون موقع نجات داد. 

آخرشو خوب بخون نوشته نمیتونید عدالتو رعایت کنید پس سمتش نرید چون اگه برید و عدالت رو رعایت نکنید عذا ...

عزیزم😐یه چیزی یا خوبه یا بد درسته؟ اگر بد بوده اصلا چرا گفته شده اگرم خوب بوده چرا گفته نمتونین رعایت کنید شاید یه عده بگن ما میتونیم عدالت رعایت کنیم و طبق اونچیزیم ک عدالت طلقی میکنید بتونن از شما میپرسم حاضری همسرت با اجرای عدالت کامل از هرنظر زن دیگه ای رو صیغه کنه؟ اره یا ن؟ 

عزیزم😐یه چیزی یا خوبه یا بد درسته؟ اگر بد بوده اصلا چرا گفته شده اگرم خوب بوده چرا گفته نمتونین رعا ...

معلومه که نه .... چون اصلا همچین چیزی تو فرهنگ ما پذیرفته شده نیست 

هیچ زنی اینو قبول نمیکنه ولی بهرحال تو قرآن اومده دلیلش هم مشخصه برا برهه ای از زمان بوده شاید اون موقع هم زنها با اکراه میپذیرفتن این قضیه رو 

اگه چیز خیلی عالی ای بود و مشکلی نداشت انقدر سخت راجع بهش صحبت نمیشد و نمیگفت که نمیتونید عدالت رو رعایت کنید 

معلومه که نه .... چون اصلا همچین چیزی تو فرهنگ ما پذیرفته شده نیست  هیچ زنی اینو قبول نمیکنه و ...

اگر برا برهه ای بوده چرا الان جلوش گرفته نمیشه؟ چرا همونجوری ک حجابو کردن قانون حتی یه امریکاییم بیاد اینجا محبوره یه تیکه پارچه بعنوان حجاب بندازه سرش اینم نمیکنن قانون ک فقط تک همسری؟ چون هنوز قبول دارن ک صیغه خوبه و هنوز اون تفکر مردسالارانه وجود داره و زن به هیچ عنوان دیده نمیشه توهیچ عرصه ای

اگر برا برهه ای بوده چرا الان جلوش گرفته نمیشه؟ چرا همونجوری ک حجابو کردن قانون حتی یه امریکاییم بیا ...

متاسفانه من جوابی برا این موضوع ندارم 

چون دستم تو سیاست نیست فقط اینو میدونم که برای ازدواج دوم رضایت همسر اول شرط هست 

راستی بعضی خانومها هم هستن که خودشون مشکلی با این قضیه ندارن  یعنی راضین که همسر دوم بشن ولی شوهرشون طلاقشون نده مثلا یه خانومی که خدای نکرده قطع نخاع بشه مییدونم خییلی سخت  و درد.ناکه برای خانوم ولی خب آقا هم نمیتونه تمام عمرش هیچ رابطه ای نداشته باشه  شاید در موارد محدودی الانم بشه اجرا بشه 

متاسفانه من جوابی برا این موضوع ندارم  چون دستم تو سیاست نیست فقط اینو میدونم که برای ازدواج د ...

منم بحث سیاسی نکردم گفتم اینم میشه قانون شه. این موردی ک شما میگین خییییلی محدوده وخب مسلما خود خانمها هم دراین شرایط انعطاف پذیرشون بیشتر از اقایونه شما همین مشکلو برا یه مرد تصور کن ایا زنش میتونه با مرد دیگه ای رابطه داشته باش؟ اما صیغه هیچ نیازی به رضایت زن اول نداره! اینهمه میبینم ک خانما میگن شوهرم یه سال شیش ماه شایدم چندسال زن صیغه  میکرده کجا اجازش مهم بوده؟ بعدم دین صیغه کردنو خوب نشون داده وبراش ثواب اخروی هم در نظر گرفته ! این هم عاملیه برای تشویق مردا به صیغه کردن