2777
2789
عزیزم صیغه کردن چیزیه ک دین جوازشو داده بعدم کی گفته فرهنگ قویتر از دینه؟! یه نگا بنداز اطرافتو میبی ...

درسته که دین جواز صیغه رو داده ولی تو کشورهای دیگه هم ارتباط دو نفر  با توافق هم وجود داره حالا اسمش صیغه نیست ضمنا من از زمانی که یادم میاد اسم کلمه صیغه بد بود و اصلا بد میدونستن مردم صیغه رو با اینکه توی دین بود ولی الان که ارتباطها زیاد شده و فرهنگ پذیرفته صیغه دیگه چندان عجیب نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی.برای چی مثل عقدهای ها میترکونید

یه نی تی یار تاپیک زده بود اگه داجع به برنامه بدون توقف تاپیک بزنید میترکه، ممنوعه...

خود نی نی یار ها ترکوندن البته اگه تاپیکت همین بود

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
درسته که دین جواز صیغه رو داده ولی تو کشورهای دیگه هم ارتباط دو نفر  با توافق هم وجود داره حالا ...

😐ینی چی الان نفهمیدم! من میگم  صیغه توی دین اومده شاید برا ۱۴۰۰ سال قبل خوب بوده ولی الان دیگه اون زمانه نیس شما حاضری ک همسرت بره یه خانومیو صیغه کنه بعدم بگه تو دین اومده چه عیبی داره؟ برا شما مشکلی نداره؟

توی قرآن تعدد زوجات اومده ولی گفته بشرط اینکه عدالت را رعایت کنید بعدش هم گفته شما نمیتونید عدالت رو ...

اها ینی اگر یه نفر بتونه عدالتو رعایت کنه میتونه بره ده تا زن صیغه کنه! تعریف عدالت از نظر شما چی هست؟