2777
2789
عنوان

برادرشوهر بی ادب و زن ذلیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 61 پست
متشکرم دوست عزیز به خاطر قوت قلبتون فقط به خاطره این که ی کم سبک تر بشم،این تاپیک رو زدم⁦☺️⁩

منم شوهرم سطح تحصیلاتش بالاس 

برادرام دست به دست هم میدن از نظر مالی بالاتر باشن 

سعی میکنن همو بکشن بالا 

یکی از داداشام سعی میکنه شوهرمو تحقیر کنه 

ولی در نهایت 

شوهرم با خونسردی و متانت به همشون احترام میزاره 

و در سطح خودش نمیبینه اونا رو 

و خیلی تو فامیل و اشنا مورد احترامه 

کاش میتونستم توصیف کنم 

نمیشه 

ولی شما مطمئنا درک میکنید منظورم چیه 

شعورتونو حفظ کنید چون به همون حسادت میکنن 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

جاری منم ادم خوبی نبست ما مستاجریم اون ا خودش خونه داره یه تبریک برا خونه جدید که اومدیم بهم نگفت بعد برادرشوهرمم امروز اومد خونه من ولی تنها اومد جاریم بچه اش نیومد بعدم قیافه برادرسوهرم توهم بود نمیدونم باهم حرفشون بود یا اینکه  پشت من حرف مینه که اومد خونه ام قیافه برادرشوهرم داخل هم بود اخه مادرشوهرم زنگ زد منم باهاش حرف زدم بهش گفتم جاریم نیومد اینا بعد گفت داشت بچه اش میشست تودستشویی که برادرشوهرم اومد خونه ما دیگه نمیدونم جریان چی بود ولی کلا جاریم ادم حسودیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان