2777
2789
عنوان

برادرشوهر بی ادب و زن ذلیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 61 پست
دقیق ترش اینه که با دست وقتی پشتم بهش بود اشاره کرد که برو بیرون، البته در حالت عادی فقط مادر شوهرم ...

برادر شوهر منم از وقتي زن گرفته ديگه سلام عليك نميكنه قبلا هم بي ادب بود ولي الان ديگه حسابي ترقي معكوس كرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق ترش اینه که با دست وقتی پشتم بهش بود اشاره کرد که برو بیرون، البته در حالت عادی فقط مادر شوهرم ...

ببین 

ی چیز بهت میگم 

بگو ای ول 

چشم دیدنت رو نداره 

به ی چیزی تو زندگیت حسادت میکنه 

ببین اون مورد رو پیدا کن تقویتش کن 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
من واقعا از شوهرم راضیم. ولی خب اونم نمی تونن مثه داداشش بی ادب باشه، هر چند که بارها به داداشش تذکر ...

به رابطه شوهرت و شما حسادت میکنه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
اینجا گفته برادر شوهر بی ادب خودِ شوهره خوبه مشکلی نداره😂😂

مشتقاته شوهره دیگه

اون اضافه شده که اونم اضافه شده

بعدم کلا بقیه تاپیکا، نصف بدبختیا از خود خود شوهره اومده😄

چی بدونم خدا کنه همه خوشبخت باشن ما که بد کسی رو نمیخوایم😊

ببین  ی چیز بهت میگم  بگو ای ول  چشم دیدنت رو نداره  به ی چیزی تو زندگیت حسا ...

آره درست میگی متاسفانه. اما نمیدونم دقیقا چی؟ چون خودش رو عاشق تمام عیار خانومش نشون میده. تنها فرقمون اینه که من دکتری میخونم اون زنش دیپلمست

مشتقاته شوهره دیگه اون اضافه شده که اونم اضافه شده بعدم کلا بقیه تاپیکا، نصف بدبختیا از خود خود شو ...

شوهر خوب شانس میخواد خاندان شوهر خوب باشن دیگه باید خرشانس باشی😂

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

آره درست میگی متاسفانه. اما نمیدونم دقیقا چی؟ چون خودش رو عاشق تمام عیار خانومش نشون میده. تنها فرقم ...

پس شک نکن بخاطر همینه 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

زن ذلیل واژه خوبی نیست|:  واسه مردایی که واسه خانوماشون  ارزش قائلن و کمکشون میکنن

نه . زن ذلیل به معنای مردایی که هویت مستقل ندارن، هر چی خانومشون بگه، همونه حتی اگه ناحق باشه انجام میدم.

آره درست میگی متاسفانه. اما نمیدونم دقیقا چی؟ چون خودش رو عاشق تمام عیار خانومش نشون میده. تنها فرقم ...

اوه خانوم دکتر 

ولشون کن 

تو رو خدا سطحتو با اونا مقایسه نکن 

ازتون خواهش میکنم 

ضعفش کمالات شماست 

میخوان سطحتو بیارن پایین 

اما دارن خودشونو از نظر میندازن 

اوه خانوم دکتر  ولشون کن  تو رو خدا سطحتو با اونا مقایسه نکن  ازتون خواهش میکنم&nb ...

متشکرم دوست عزیز به خاطر قوت قلبتون

فقط به خاطره این که ی کم سبک تر بشم،این تاپیک رو زدم⁦☺️⁩