امشب خ غصه دارم، آخه خونه مادرشوهرم بودیم روضه داشتن، جاریم از راه اومد اصلا به من محل نداد من سلام کردم روش رو کرد اون ور، آروم جواب سلامم رو داد و با بقیه فامیل شروع کرد، دست دادن
من واقعا از شوهرم راضیم. ولی خب اونم نمی تونن مثه داداشش بی ادب باشه، هر چند که بارها به داداشش تذکر داده اما اون همش به خاطر رفتار داداشش ازم عذر خواهی میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیق ترش اینه که با دست وقتی پشتم بهش بود اشاره کرد که برو بیرون، البته در حالت عادی فقط مادر شوهرم ...
ببین
ی چیز بهت میگم
بگو ای ول
چشم دیدنت رو نداره
به ی چیزی تو زندگیت حسادت میکنه
ببین اون مورد رو پیدا کن تقویتش کن
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
من واقعا از شوهرم راضیم. ولی خب اونم نمی تونن مثه داداشش بی ادب باشه، هر چند که بارها به داداشش تذکر ...
به رابطه شوهرت و شما حسادت میکنه
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
آره درست میگی متاسفانه. اما نمیدونم دقیقا چی؟ چون خودش رو عاشق تمام عیار خانومش نشون میده. تنها فرقم ...
اوه خانوم دکتر
ولشون کن
تو رو خدا سطحتو با اونا مقایسه نکن
ازتون خواهش میکنم
ضعفش کمالات شماست
میخوان سطحتو بیارن پایین
اما دارن خودشونو از نظر میندازن