سینما رفتین؟ هرصندلی یه فیلم کاملاااا جذاب وجداست😂 حسن ریوندی
رفتم سینما ب جز خودم هیچکس نبود😂😑
میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم ****** ******* ******* زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه
چ ربطی ب دین داره خیابون ی جای عمومی عه ،اختصاصی ک نیس هر کی دلش خواس هر کاری کنه،ب بچه ها چی بگیم،خارج ی دس همه لب میدن اینجا همه شرایطشون یکی نیس ک یکی تا ب بلوغ رسید هورموناش بالا و پایین کرد بره دوس دختر بگیر نیازاشو برطرف کنه تازه ت چن تا از فیلم های خارجی دیدم ک خیلی اوقات جلو چش بچه رو میگیرن و تذکر میدن پس واسه اونا هم جلوه خوبی نداره
میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم ****** ******* ******* زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه
این تایپک از اخر ب جبهه جنگ علیه نبرد حق و باطل منتهی میشود..... اگه تاپیک قفل بشه بهتره... بحث داره سمت صراط مستقیم و صراط غیر مستقیم و صراط حد وسط کشیده میشود😒😒😒😑😑
بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم... ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل