2777
2789
سینما رفتین؟ هرصندلی یه فیلم کاملاااا جذاب وجداست😂 حسن ریوندی

رفتم سینما ب جز خودم هیچکس نبود😂😑

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
رفتم سینما ب جز خودم هیچکس نبود😂😑

سینما وی ای پی رفتی مگه😅😝😝

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیسی به دین خود موسی به دین خود

چ ربطی ب دین داره خیابون ی جای عمومی عه ،اختصاصی ک نیس هر کی دلش خواس هر کاری کنه،ب بچه ها چی بگیم،خارج ی دس همه لب میدن اینجا همه شرایطشون یکی نیس ک یکی تا ب بلوغ رسید هورموناش بالا و پایین کرد بره دوس دختر بگیر نیازاشو برطرف کنه  تازه  ت چن تا از فیلم های خارجی دیدم ک خیلی اوقات جلو چش بچه رو میگیرن و تذکر میدن پس واسه اونا هم جلوه خوبی نداره

چ ربطی ب دین داره خیابون ی جای عمومی عه ،اختصاصی ک نیس هر کی دلش خواس هر کاری کنه،ب بچه ها چی بگیم،خ ...

اینجام باید آزاد بشه زمونه اقتضا میکنه دیگه دوره ی ریش و پشم سراومده نمیتونن جلوشو بگیرن هر کی یه اعتقادی داره فقط هم به خودش مربوطه

😂😂کدوم فیلم

تگزاس یک😑خیلی قشنگ بود ولی

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
سینما وی ای پی رفتی مگه😅😝😝

نه وجدانا

ولی دو یا سه تا پسر پشت سرم بودن😑😂

این تایپک از اخر ب جبهه جنگ علیه نبرد حق و باطل منتهی میشود..... اگه تاپیک قفل بشه بهتره... بحث داره سمت صراط مستقیم و صراط غیر مستقیم و صراط حد وسط کشیده میشود😒😒😒😑😑

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اینجام باید آزاد بشه زمونه اقتضا میکنه دیگه دوره ی ریش و پشم سراومده نمیتونن جلوشو بگیرن هر کی یه اع ...

ی سری چیزا ربطی ب زمونه نداره ،همیشه باید حفظ شه ،این اگ ازاد شه پش بندش چیزای دیگه هم ازاد میشه،جالبش میدونه چیه اینه ک خارجیا حتی رعایت میکنن اینجور چیزارو ،خیابون ی جای عمومی عه ن اختصاصی ،هر چیزی مکانی داره ،عشق بازی هاشونو ببرن ت اتاق خوابشون جا مگه قطعه

دیدمش.....خیلی عجیب بوده کسی نبوده

با شهر ما زیاد اهمیت نمیدن

ولی برا فیلشاه رفتم جمعیت خوب بود