2777
2789
عنوان

مامان بی رحمم

437 بازدید | 13 پست

خیلی حالم بده بچه ها مامانم امروز هر چی از دهنش دراومد بهم گفت من عقدم گفت وقتی شوهرت اومد تو اتاقت حق نداری درو ببندی و جلو برادرام خیلی حرفای زشتی زد خیلی خجالت کشیدم بنظرتون با این وضع زودتر عروسی کنم یا عجولانه تصمیم نگیرم اخه قصد نداشتم به این زودی عروسی کنم

منم مشکل تو رو رو داشتم داغوووون بودم داغون حتی به شورم گفتم اگه عروسی نکنیم خودمو میکشم ولی بهم فهموند که تصمیمم عجولانه و غیر منظقی جلومو گرفت

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل تو رو رو داشتم داغوووون بودم داغون حتی به شورم گفتم اگه عروسی نکنیم خودمو میکشم ولی بهم فهم ...

تحملش دیگه واقعا سخته بدجور خوردم کرد شما به همسرتون گفتی؟

عزیز جان من خواهرانه می گم جلوی برادرت نکن این کار روش مادرتون خیلی قشنگ نیست ولی کلا کار درستی نیست جایی دیگه برید مثلا خونه مادر خودش ... هم به پسرا فشار روانی میاد هم باعث بر انگیخته شدن غیرتشون می شه 

وزن اولیه ۶۷    وزن  هدف ۵۹
عزیز جان من خواهرانه می گم جلوی برادرت نکن این کار روش مادرتون خیلی قشنگ نیست ولی کلا کار درستی نیست ...

ما واقعا رعایت میکنیم هیچوقت حرمتارو از بین نمیبریم شوهرم خسته بود میخواست بخوابه گفت اگه میشه درو ببند یک استراحت کنم تا رفت مامانم سر و صدا کرد 

اگه شرایط داری عروسی کن من چندین ساله عروسی کردم مامانم بددهنیم میکنه الان مدتیه ارتباطم قطع کردم تو ...

اخه میترسم به همسرم بگم ماجرا چیه یجورای دوست ندارم تصورش نسبت به خانوادم عوض شه

چون برادر جوون داری درکشون کنه حتما مامانت چیزی دیده از برادرات نمیدونم شاید فکرش بهم ریخته.

نه از وقتی یادم میاد برای مامانم اضافی بودم همین امشب بهم گفت وسایلتوجمع کن برو بیرون داشت بیرونم میکرد ولی من همیشه احترامشو نگهمیدارم نمیونم چرا انقد ازم بیزاره

تحملش دیگه واقعا سخته بدجور خوردم کرد شما به همسرتون گفتی؟

اره من هیشکیووو ندارم ب کسی نمیتونم اعتماد کنم فقط شوهرم اونم مثل منه هر چی شد اول ب من میگه

الان یه سال و نیمه عقدیم عید ایشالا عروسیمونه اگه خدا بخواد دیروز مامانم یچی سرم آورد همش گریه میکردم شوهرم بود که مثل همیشه ارومم کرد...

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)