2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 91 پست
اصلا بهش محل نده تو هم همش پیش شوهرت از برادر شوهرت تعریف کن وبد جاریت زبگو بگو واقعا داداشت حیف واز ...

تا چند سال پیش راستش رو بخوای همین کار رو میکردم ، هر چند خود جاریم هم کمک میکرد بهم.

جلو همه به همسرش بی احترامی میکنه ، بد حرف میزنه ، یه بار همه خوش و خرم داشتیم حرف میزدیم تو یه مهمونی برگشت جلو همه خانوما و آقاها (پدر شوهرم و برادرشوهرام و..)گفت به همسرش تو به حرفم نکنی میرم یه شوهر دیگه میکنم.وای باورت نمیشه تا بناگوش سرخ شدم از این حرفش..

خیلی از این حرفا و رفتارا داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما انجام میدم. الان اومدم رو تخت دراز کشیدم اونقد کلافه ام که خدا میدونه ، تموم خونه بهم ریخته اس ...

دست خدا بالاترین دستهاست.

درضمن اینقدر به این موصوع فکر نکن تاپیک هم نزن که بیشتر به خودت جذب کنی.

حدیث کسا صوتی دانلود کن تو خونه هرروز پخش کن. رزق و روزی هم زیاد میشه

از حرص گذشته خواهر . درد من از رفتارای اون نیست ، از بی ملاحظه گی همسرمه

ذکر یا ودو زیاد بگو همسرت به مرور مطیعت میشه.سعی کن نمازتم بخونی چون نماز ی هاله محافظتی واسه صاحبش درست میکنه.ببخشید که دخالت کردم.چون خودم خیلی کشیدم.

باید اینی که میگی رو امتحان کنم. امروز ظهر خونمون بودن  ،کلی رو نِروم رفت  جاری خانوم ، ب ...

بخودت مسلط باش جاری اصلا ارزش حرص خوردن نداره فدات سرت که جاریت ....کم کم تجربه ت توزندگی بالا میره می سری بحرفم هرچی هم ازدست جاریت عصبی هستی جلوش به شوهرت بیشترمحبت کن سیاست داشته باش باخودت بگو حتی جاریم نمیتونه ناراحتم کنه

بخودت مسلط باش جاری اصلا ارزش حرص خوردن نداره فدات سرت که جاریت ....کم کم تجربه ت توزندگی بالا میره ...

الان ده ساله که وارد خانوادشون شدم، واقعا به اینی که میگی رسیدم ولی کم توقعیم از همسرمه 

عزیزم اگه واقعا شک داری ی خانم مسن هست قران باز میکنه و میتونه با قران بهت راهنمایی بده برای باطل کر ...

گلی نمیدونی  چقد میگیره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.