2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 91 پست
وااااا بخابون تو دهنش یا بزن تو ذوقش بگو چیه نکنه عاشقش شدی  

خیلی نگاه خریدارانه به همسرم میکنه ، خودشون قدشون متوسط کوتاه هست ، همسرشون هم همینطور .

ولی من و همسری قدمون بلندتره ، بابت همین شنیدم ازش که     میگفت قد و هیکل شوهرت پرفکته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی نگاه خریدارانه به همسرم میکنه ، خودشون قدشون متوسط کوتاه هست ، همسرشون هم همینطور . ولی من و ه ...

تو هم میگفتی اره میدونم خدا در وتخت باهم جور میکنه پرفکیت با پرفکیت کوتوله با کوتوله

اصلا پیش هیچ دعانویسی نرو ، زندگیت جهنم میشه،جن رو وارد زندگیت میکنی ،  فقط خونه ت رو بگرد یه م ...

راستش من کلا از این چیزا وهم دارم.ولی دوستم میگفت چرا باید اینقدر شوهرت سکوت کنه نکنه واقعا طلسمش کرده .

اخه واسه دوستم از همه اتفاقات گفتم و اخلاق همسرم رو هم میشناسه، ادم خوبی هم هست .از روی بدجنسی این حرف رو نزده.واسه همین شک به دلم افتاده که چرا اینجوری میشه بین من و همسرم

منم بخدا اگ نظر ندارع روش این اداها چیه

همسرم میگه مدلش اینجوریه ، از اون توقع نیست.همه از شما انتظار دارن درست رفتارکنی ، چون همیشه درست رفتار کردی.

دیگه نمیتونم.

سفر خونوادگی قبلی میخواستم بلیط بگیرم تنها برگردم ، اینقدر که دیوانه کردن منو.

پدر همسرم پشتم شد و با جاریم دعوا کرد ،ولی از رو نمیره.

حتی به پدر و مادر همسرم و به همسر خودش هم بی احترامی میکنه.

تو هم میگفتی اره میدونم خدا در وتخت باهم جور میکنه پرفکیت با پرفکیت کوتوله با کوتوله

دهن به دهن کنم باهاش خودم بی ابرو میشه ، حرف میزنه خودمو به نشنیدن میزنم.

اگه بخوام بخاطر حرف زدنش حساس بشم که باید تا الان سکته کرده باشم یا همسرمو کشته باشم.

همسرم میگه مدلش اینجوریه ، از اون توقع نیست.همه از شما انتظار دارن درست رفتارکنی ، چون همیشه درست رف ...

اصلا بهش محل نده تو هم همش پیش شوهرت از برادر شوهرت تعریف کن وبد جاریت زبگو بگو واقعا داداشت حیف واز این حرفا