2777
2789
عنوان

دیروز مادر شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 74 پست

پیشنهاد میکنم جارو کردن و تی کشیدن پله ها رو هم نوبتی کنین که کسی نخود بره کمک کس دیگه. 

هفته ای یکبار. یک هفته در میون با شما.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی پس حاجی رو خدا رسونده الان آزار داری منو صدا کردی بیام پایین

اره والا همینو بگو

انقد زورم اومد یه جوری حرف زد انگار از قصد نرفتم

فرضا هم از قصد نرم حق نداره ب من بگه 

اره والا همینو بگو انقد زورم اومد یه جوری حرف زد انگار از قصد نرفتم فرضا هم از قصد نرم حق نداره ب ...

اصلا وظیفه ای نداری 

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

بنظرم خیلی خوب کاری کردی وبراتم اصلن‌مهم‌نباشه همینک شوهرت پشتته خودش کل دنیاس باید قدرشو بدونی ....براتم‌اصن‌مهم نباشه چیکار میکنه نمیکنه تو زندگیتو باشوهرت بکن وخوش بگذرون چرا باید بخاطر این حرفا اوقاتتو تلخ کنی ...توالان میتونی با شوهرت کلی خوش بگذرونی و تمااام ولی اینو بدون تاحد ممکن با مادرشوهرت خوب تا کن سیاست# زنونس ک خودت میدونی ...و نسبت به حرفاش بی توجه باش یه روزی پشیمون میشه ...موفق باشی و زندگیتون پااایدار ♥️♥️♥️.....

متعهد=متاهل به=>B خانوم آقاییم😁❤
چرا خدمتکار شخصیشونه مگه

خوب عزیزم راه پله مشاعه برای همه اس

یه کلدون بلند کردن چیزی نمیشه که

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️