من باردارم خواهرم بهم گفت بچت به دنیا بیاد کاش زیاد گریه نکنه منم شوخی گفتم گریه کنه پرتش میدم بیرون شوهرم از اونور دراومد گفت منم تو رو پرت میدم بیرون جلو خانوادم گفت الان بار چندمه سر بچه این حرفو میزنه شما بودین چی میگفتین
اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چند سالته؟هنوز به بلوغ ازدواجم نرسیدین چه برسه بچه دار شدن
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چقد زشت صحبت میکنیدآخه یعنی چی بچم گریه کنه پرت میکنم بیرونماونم در جواب حرف زشتی میزنهشوخیش هم زشته ...
وا حالا من مقصرم من دارم عذاب بچمو میکشم از درد شب حالت تهوع همه میدونن شوخی میکنم ولی اون حق نداره این حرفو بزنه اصلا به اون چه همونقدر اون سهم داره منم بچمه