2777
2789
عنوان

خانمهای فنی

37 بازدید | 8 پست

شعله پلوپز اجاق گازم خیلی صدا میده. صداش مثل صدای گاز پینیکی هست اما بلند تر. مشکلش چیه؟ کسی میدونه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برش دار قشنگ تمیزش کن.سوراخشم با سوزن باز کن دوباره بزار سر جاش

نو هستا. تازه خریدم. منتها بدون گارانتی. مارک سینجر هست

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

رگلاژ میخواد عزیزم

مخلوط گاز و هوا تنظیم نیست و هوا زیاد وارد شعله میشه

باید پیچ تنظیم هوا رو با آچار یه کم سفت کنی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ببین سنگشو بردار. دوباره بذار. سرجاش

خدا خیرت بده دوستم. همینجور که روشن بود با سیخ، سنگشو بلند کردم و گزاشتم درست شد

رگلاژ میخواد عزیزم مخلوط گاز و هوا تنظیم نیست و هوا زیاد وارد شعله میشه باید پیچ تنظیم هوا رو با آ ...

اره مشکل اساسی داره باید همین کار رو بکنم.. یه عیب دیگه هم داره. فندکش یه سره جرقه میزنه وقتی شعله بزرگش روشن‌میکنم. باید چند باااارررر فشار بدم تا فندکش قطع شه. اینم میدونی برلی چشه؟

اره مشکل اساسی داره باید همین کار رو بکنم.. یه عیب دیگه هم داره. فندکش یه سره جرقه میزنه وقتی شعله ب ...

اگه نو هست و جعبه فندکش سالمه پس احتمالا رطوبت گرفته

از برق بکش بورد رو کاملا خشک کن و وقتی مطمئن شدی وصل کن

اگه ادامه داشت دیگه خاموش روشن نکن با تعمیرکار تماس بگیر عزیزم چون ترانسش میسوزه و هزینه تعویضش بالاست

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***