من الان ده روزی میشه پریودم عقب افتاده و حامله نیستم منتظرم پریود شم تا سیکل ivf شروع کنم هر کاری میکنم پریود نمیشم، زعفرون و نبات کلی خوردم اثر نکرد دیشب تو اینترنت خوندم زنجبیل و قرص ویتامین cتاثیر گذاره، کیا تجربه دارن بیاین لطفا، چندین ساله منتظرم تا دامنم سبز شه حالا که دارم نزدیک میشم پریود نمیشم که برم دنبال کارام😞
من اندومتریوز گرید 2 دارم و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم باید ivfبشیم تا اگه خدا خواست بچه دار شیم طب ...
منم شوهرم همه چیزش مشکل داره حتی دی اف ای 🥺
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
تا حالا انتقال جنین داشتی؟ من اولین باره، اینجا هزینه درمان برای ivf خیلی گرونه کاش میشد بیام ایران ...
اره منم شنیدم ..چند سالته
اخه اینجام بیای یبار شوهرتم باید بیاد نمونه بده ..
البته اگه شهروند باشی و بیمه داشته باشی یه درصدی بیمه کمک میکنه و پول آزمایشها وبعضی دارو ها رایگانه ولی اگه بخوای فقط واسه درمان از ایران بیای انجام بدی خیلی گرون در میاد، من کار دکترای ایرانی رو بیشتر قبول دارم اینجا تنها چیز مثبتش تجهیزاتشون هست
اگه یه زمانیم اومدی ایران تهران بیا انجام بده ..عارفی دکتر خوبیه فقط ۳ ماه به ۳ ماه نوبت میده ولی واسه سقط مکررم هست . باز دکتر خوب هست اینجا
متاسفانه نمیتونم فعلا بیام ایران شوهرم سالیانه فقط دو هفته تعطیلی داره و مخالفه درمان تو ایرانه میگه ...
شوهر منم میگه بریم خارج درمان 😊
به نظر من هیچ فرقی نداره، ولی خوب اینو بگم آزمایشگاهها و تجهیزات اینجا رو نمیشه با ایران مقایسه کرد ولی دکترای ایران احساس میکنم بهترن و تجربشو بالاست، اینجا خرجش بالاست بخوای بیای باید قشنگ یه 500،600میلیونی خرج کنی واسه یه بار ivfتو ایران با این پول میتونی 100بار انجام بدی تو بهترین جا ها و بیمارستانهای خصوصی😓