2777
2789
عنوان

نمیاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 44 پست
ھیچکدوم از این علائمو ب جز عقب انداختن ندارم

خب ی سریام درد ندارن حتی خونریزی ندارن عقب انداختن فقط باید بررسی بشه شاید توی سونو دیده بشه کیست کوچیک درد نداره و خونریزی نداره یا کم شدن ی سونو بده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
من اندومتریوز گرید 2 دارم و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم باید ivfبشیم تا اگه خدا خواست بچه دار شیم طب ...

منم شوهرم  همه چیزش مشکل داره  حتی دی اف ای 🥺

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم  اونماه  همین علایم و داشتم  بیبی زدم منفی بود ..بعد ۱۴ روز شدم پشیمونم ای کاش از ...

چسبندگی همون اندومتریوز هست برای تو توی رحمته ولی واسه من توی لگنم، چسبندگی تو لوله هاتم درگیر کرده یا تخمدانت؟ 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
من اندومتریوز گرید 2 دارم و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم باید ivfبشیم تا اگه خدا خواست بچه دار شیم طب ...

انشاءالله خدا دلتو شاد کنه و دامنتو سبز کنه.💖💖

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
منم شوهرم  همه چیزش مشکل داره  حتی دی اف ای 🥺

تا حالا انتقال جنین داشتی؟ من اولین باره، اینجا هزینه درمان برای ivf خیلی گرونه کاش میشد بیام ایران انجام بدم 😭😭ولی نمیتونم متاسفانه

استاتر اونجا میگن هزینش خیلی بالست

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
تا حالا انتقال جنین داشتی؟ من اولین باره، اینجا هزینه درمان برای ivf خیلی گرونه کاش میشد بیام ایران ...

اره منم شنیدم  ..چند سالته

اخه اینجام بیای  یبار شوهرتم باید بیاد نمونه بده  ..

البته اگه شهروند باشی و بیمه داشته باشی یه درصدی بیمه کمک میکنه و پول آزمایش‌ها وبعضی دارو ها رایگانه ولی اگه بخوای فقط واسه درمان از ایران بیای انجام بدی خیلی گرون در میاد، من کار دکترای ایرانی رو بیشتر قبول دارم اینجا تنها چیز مثبتش تجهیزات‌شون هست

من 27سالمه 

اگه یه زمانیم اومدی ایران  تهران بیا انجام بده ..عارفی  دکتر خوبیه فقط ۳ ماه به ۳ ماه نوبت میده  ولی واسه سقط مکررم هست . باز دکتر خوب هست  اینجا  

اگه یه زمانیم اومدی ایران  تهران بیا انجام بده ..عارفی  دکتر خوبیه فقط ۳ ماه به ۳ ماه نوبت ...

متاسفانه نمیتونم فعلا بیام ایران شوهرم سالیانه فقط دو هفته تعطیلی داره و مخالفه درمان تو ایرانه میگه همینجا خوبه، 

متاسفانه نمیتونم فعلا بیام ایران شوهرم سالیانه فقط دو هفته تعطیلی داره و مخالفه درمان تو ایرانه میگه ...

شوهر منم  میگه بریم خارج درمان  😊

شوهر منم  میگه بریم خارج درمان  😊

به نظر من هیچ فرقی نداره، ولی خوب اینو بگم آزمایشگاهها و تجهیزات اینجا رو نمیشه با ایران مقایسه کرد ولی دکترای ایران احساس میکنم بهترن و تجربشو بالاست، اینجا خرجش بالاست بخوای بیای باید قشنگ یه 500،600میلیونی خرج کنی واسه یه بار ivfتو ایران با این پول میتونی 100بار انجام بدی تو بهترین جا ها و بیمارستان‌های خصوصی😓