2777
2789
عنوان

نمیاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 44 پست
من الان ۲۰ روزہ عقب انداختم بی بی چک امروز زدم منفی بود ..ماہ پیشم ۱۵ روز عقب انداختم ب نظرتون علتش ...

برای من احتمالا از تیروئید هست آزمایش بده 

یعنی یه روز منم مامان میشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنم باردار نیستم برم دکتر  میگہ اول ازمایش خون بدہ مطمعن بشم باردار نیستی منم خوشم نمیاد&nbs ...

روند کاره بی بی چکم قبوله

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خسته شدم دیگه پنج ساله منتظرم، داغون شدم خیلی تنهام تو کشور غریب، شوهرم خیلی آدم خوبیه و دوستم داره ...

منم  این ماه  اینجوری شدم  ... تا خاستم برم تو سیکل دیدم چسبندگی دارم  ..  ولی خاست خداست  شک نکن  حتما حکمتیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مطمئن شدی باردار نیستی آزمایش خون دادی یا از بی بی چک استفاده کردی؟

بی بی چک زدم کار همیشمه سینه هام سنگین شدم و درد میکنن ولی پری نمیاد دکتر میگه طبیعی باردار نمیشم

منم  این ماه  اینجوری شدم  ... تا خاستم برم تو سیکل دیدم چسبندگی دارم  ..  ...

من یه کیست شکلاتی توی لگنم داشتم که با لاپاراسکوپی برداشتم سال پیش و معلوم شد شوهرمم هم مشکل داره دکتر بهم گفت لوله هات بازه و تخمدانت سالمه ولی اندومتریوز خودش اصلی‌ترین دلیل برای بچه دار نشدن هست

بی بی چک زدم کار همیشمه سینه هام سنگین شدم و درد میکنن ولی پری نمیاد دکتر میگه طبیعی باردار نمیشم

ببخشید میپرسم ولی چرا طبیعی باردار نمیشی؟ مگه شوهرت مشکل داره؟ البته چون بی بی چک مثبت و منفی کاذب داره ابزار دقیقی نیست.ای کاش یه آزمایش خون میدادی تا خیالت راحت میشد.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
علائم کیست چیہ؟ 

عقب یا جلو انداختن خونریزی با درد شدید توی هر کسی فرق داره ولی عموما اینجوریه به طبع با تغیرات خلقو خوی هم بی تاثیر نیست درد داشتن ولی نشدن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
ببخشید میپرسم ولی چرا طبیعی باردار نمیشی؟ مگه شوهرت مشکل داره؟ البته چون بی بی چک مثبت و منفی کاذب د ...

من اندومتریوز گرید 2 دارم و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم باید ivfبشیم تا اگه خدا خواست بچه دار شیم طبیعی نمیشه الان 5ساله

فقط بخاطر استرسه . حالا هرچی میخای بخور . تا اروم نشی اثر نمیکنه . برو طبیعت . معتقدی دعا بخون . یوگ ...

آره راست میگی من خیلی استرس دارم وقتی بهش فکر میکنم