من الان ده روزی میشه پریودم عقب افتاده و حامله نیستم منتظرم پریود شم تا سیکل ivf شروع کنم هر کاری میکنم پریود نمیشم، زعفرون و نبات کلی خوردم اثر نکرد دیشب تو اینترنت خوندم زنجبیل و قرص ویتامین cتاثیر گذاره، کیا تجربه دارن بیاین لطفا، چندین ساله منتظرم تا دامنم سبز شه حالا که دارم نزدیک میشم پریود نمیشم که برم دنبال کارام😞
خسته شدم دیگه پنج ساله منتظرم، داغون شدم خیلی تنهام تو کشور غریب، شوهرم خیلی آدم خوبیه و دوستم داره ...
منم این ماه اینجوری شدم ... تا خاستم برم تو سیکل دیدم چسبندگی دارم .. ولی خاست خداست شک نکن حتما حکمتیه
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
منم این ماه اینجوری شدم ... تا خاستم برم تو سیکل دیدم چسبندگی دارم .. ...
من یه کیست شکلاتی توی لگنم داشتم که با لاپاراسکوپی برداشتم سال پیش و معلوم شد شوهرمم هم مشکل داره دکتر بهم گفت لوله هات بازه و تخمدانت سالمه ولی اندومتریوز خودش اصلیترین دلیل برای بچه دار نشدن هست
بی بی چک زدم کار همیشمه سینه هام سنگین شدم و درد میکنن ولی پری نمیاد دکتر میگه طبیعی باردار نمیشم
ببخشید میپرسم ولی چرا طبیعی باردار نمیشی؟ مگه شوهرت مشکل داره؟ البته چون بی بی چک مثبت و منفی کاذب داره ابزار دقیقی نیست.ای کاش یه آزمایش خون میدادی تا خیالت راحت میشد.