2777
2789

سیب زمینی سرخ کرده و تخم مرغ... نازخاتون.. نرگسی... دمی گوجه و و و

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی سرخ کرده با سینه مرغ 

دل مرغ با سیب زمینی سرخ کرده

تخم مرغ سوسیس 

دمپختک 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

1.پیازداغ کن سیب زمینی نگینی درشت کن بریز توش یه نصف فنجون ابجوش بریز و ادویه و سبزی معطر 

از غذاهای هول هولکی شوهر من فقط اینو دوس داره😕

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
کوکوسیب زمینی.سالادالویه.کباب تابه ای.کوکو ماکارونی

سالاد الویه های منم 2.3ساعتی وقت میبره 

کار خاصیم نمیکنما نمیدونم چرا انقد طول میکشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
سالاد الویه های منم 2.3ساعتی وقت میبره  کار خاصیم نمیکنما نمیدونم چرا انقد طول میکشه

سالادالویه که خیلی کم زمان میبره عزیزم😄تا سیب زمینیا میپزن وسایلاتو خوردکن بعد سیب زمینی هارو پوست بگیر خردکن بزارتو فریز یه دیقه ای خنک شن لهشون کن 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟💜
سالادالویه که خیلی کم زمان میبره عزیزم😄تا سیب زمینیا میپزن وسایلاتو خوردکن بعد سیب زمینی هارو پوست ...

اره تصلا اسمش سالاده ولی نمیدونم من چرا هنگ میکنم 😂

یعنی اندازه یه چلو مرغ وقتمو میگیره 😂