princessaurora مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 254 عنوان بی بی چک زدم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست واقعامنفیه ؟ ❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜 1398/08/05 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 منم کیست تخمدان داشتم متوجه نشده بودم و پارسال ترکید رفتم اتاق عمل خیلی بد بوداگر باردار نبودی حتما برو پیگیر شو.ولی انشاالله که بارداریالبته الانم باردارم فردا میرم سونو برام دعا کنید ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
princessaurora مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 254 عقب جلو شدن همیشه ممکنه اتفاق بیوفته اگه بیشتر از ده روز شد برو دکتر. من همیشه سر موقع پریود میشدم و ... جدی اخه واسه من همیشه منظم بوده نگرانم☹ ❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜
princessaurora مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 254 منم کیست تخمدان داشتم متوجه نشده بودم و پارسال ترکید رفتم اتاق عمل خیلی بد بوداگر باردار نبودی ... وای خدااین بیماریارو ازبندهاش دورکنه خیلی بده من میترسم 😭،الهی نینیت سالم وخوشگل ب دنیابیادعزیزدلم ❤😍 ❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15783 جدی اخه واسه من همیشه منظم بوده نگرانم☹ از همین الان قوری قوری گل گاوزبون با نبات بخور. کیست هم باشه میندازه به خونریزی و کیست دفع میشه
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 وای خدااین بیماریارو ازبندهاش دورکنه خیلی بده من میترسم 😭،الهی نینیت سالم وخوشگل ب دنیابیادعزیزدلم ... نه عزیزم نترس فقط یک چکاپ حتما بروفدات شم عزیزم انشاالله شماهم یک نی نی خوشگل خدابزاره تو دامنت ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
princessaurora مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 254 از همین الان قوری قوری گل گاوزبون با نبات بخور. کیست هم باشه میندازه به خونریزی و کیست دفع میشه مرسی عزیزم حتمامیخورم ❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜
princessaurora مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 254 نه عزیزم نترس فقط یک چکاپ حتما برو فدات شم عزیزم انشاالله شماهم یک نی نی خوشگل خدابزاره تو دامنت چشم مرسی قربونت برم الهی الهی قسمته همه مامانای مهربون ❤ ❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜
nadal عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1775 مرسی فداتشم ولی دعاکن منفی شه وزودتری پریودشم ودرعوضش کیست نداشته باشم خیلی میترسم😭 چشم