2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار

135 بازدید | 18 پست

سلام من یه بچه ده ماهه دارم و همسرم خیلی سرد شده نسبت بهم، چند وقته که کارش زیاد شده از صبح زود تا دوازده شب فکرش هم درگیره ولی کلا آدمی نبود که سراغ این مسائل رو نگیره حالا من خیلی ازش پرسیدم تو این اواخر کخ چرا اینجوری شدی، شوهر من آدمی بود که راه میرفتم یه شوخی اونجوری باهام می‌کرد ولی الان اصلا انگار دیگه مرد نیست خیلی برام سنگین بود تحملش، حالا امشب که دوباره ازش پرسیدم دوباره بهونه کار و خستگی رو آورد بعد برای رابطه یه خواسته ای کرد که نمیتونم بگم یعنی یه چیزی خواست بپوشه از لباسای من یعنی لباس زنونه لباس زنونه ی اونجوری برای رابطه بپوشه من یخ کردم وقتی گفت تمام بدنم سر شد اشکام ریخت که این چه خواسته ای بود نکنه گرایشت عوض شده و اون گفت تهمت نزن و فقط واسه تنوع و از این حرفا آخرش یه چیزی هم بدهکار شدم ولی فکرم خرابه داغون شدم با این حرفش خیلی سربسته توضیح دادم براتون کسی میتونه راهنماییم کنه که درباره این خواستش چه نتیجه ای بگیرم اصلا نمیدونم دیگه به این رابطه امیدوار نیستم میترسم گرایش‌ش عوض شده باشه من الان چیکار کنم برم مشاور؟ بیخیال بشم یا به روم نیارم؟ داغونم

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگو بگو باشه انجام بده بعد ببین ازت میخواد چیزی مثلا دست به مقعدش بزنی این کارا

عکس العمل نشون دادم دست خودم نبود حتی گریم گرفت

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️