2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست
یعنی اون بشه من 

اها ن اصلا اینجور نیست یکم مرد بودنشو بهش ثابت کنید یکی از دوستای من بااین ک دوتا بچه داشت یه مدت حس مرد بودن داشت اصلا قبول نمیکرد که همسر داره و باید تمکین کنه بی تفاوت بود با داروی گیاهی درست شد خداروشکر

برای حال دلم دعا کنید😔😔
یعنی اون بشه من 

سلام دوست عزیز. شاید درست نباشه که اینجا ازتبپرسم. عذرخواهی میکنم. من داخل یکی از تاپیکات خوندم که روز 9 ام سیکل باردار شدی. حالا سیوالم اینه که آیا سن بارداری تو سونو با سن پریودیت یکی بود یا کوچکتر یا بزرگتر بود؟ تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز. شاید درست نباشه که اینجا ازتبپرسم. عذرخواهی میکنم. من داخل یکی از تاپیکات خوندم که ر ...

سلام سن با داریم همیشه چند روز جلوتر بود با همون هم زایمان کردم 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
سلام سن با داریم همیشه چند روز جلوتر بود با همون هم زایمان کردم 

بسلامتی. ان شالله مشکلات هر چه زودتر از زندگیت بره و خدا آرامش نصیبت کنه. منم رابطه حفاظت نشدم 8 و 10 دوره بود تو سونو 8 هفته سن بارداری با سونو 3 روز بیشتر از پریودی و تو سونو ان تی 8 روز بیشتر بود. جنسیت هم نمی دونم کنجکاوم بدونم که یعنی تخمکم زودتر ازاد شده و اسپرم عمرش زیاد بوده و به روز 14 رسیده؟ نظر شما چیه؟