سلام من یه بچه ده ماهه دارم و همسرم خیلی سرد شده نسبت بهم، چند وقته که کارش زیاد شده از صبح زود تا دوازده شب فکرش هم درگیره ولی کلا آدمی نبود که سراغ این مسائل رو نگیره حالا من خیلی ازش پرسیدم تو این اواخر کخ چرا اینجوری شدی، شوهر من آدمی بود که راه میرفتم یه شوخی اونجوری باهام میکرد ولی الان اصلا انگار دیگه مرد نیست خیلی برام سنگین بود تحملش، حالا امشب که دوباره ازش پرسیدم دوباره بهونه کار و خستگی رو آورد بعد برای رابطه یه خواسته ای کرد که نمیتونم بگم یعنی یه چیزی خواست بپوشه از لباسای من یعنی لباس زنونه لباس زنونه ی اونجوری برای رابطه بپوشه من یخ کردم وقتی گفت تمام بدنم سر شد اشکام ریخت که این چه خواسته ای بود نکنه گرایشت عوض شده و اون گفت تهمت نزن و فقط واسه تنوع و از این حرفا آخرش یه چیزی هم بدهکار شدم ولی فکرم خرابه داغون شدم با این حرفش خیلی سربسته توضیح دادم براتون کسی میتونه راهنماییم کنه که درباره این خواستش چه نتیجه ای بگیرم اصلا نمیدونم دیگه به این رابطه امیدوار نیستم میترسم گرایشش عوض شده باشه من الان چیکار کنم برم مشاور؟ بیخیال بشم یا به روم نیارم؟ داغونم
اها ن اصلا اینجور نیست یکم مرد بودنشو بهش ثابت کنید یکی از دوستای من بااین ک دوتا بچه داشت یه مدت حس مرد بودن داشت اصلا قبول نمیکرد که همسر داره و باید تمکین کنه بی تفاوت بود با داروی گیاهی درست شد خداروشکر
سلام دوست عزیز. شاید درست نباشه که اینجا ازتبپرسم. عذرخواهی میکنم. من داخل یکی از تاپیکات خوندم که روز 9 ام سیکل باردار شدی. حالا سیوالم اینه که آیا سن بارداری تو سونو با سن پریودیت یکی بود یا کوچکتر یا بزرگتر بود؟ تشکر
سلام سن با داریم همیشه چند روز جلوتر بود با همون هم زایمان کردم
بسلامتی. ان شالله مشکلات هر چه زودتر از زندگیت بره و خدا آرامش نصیبت کنه. منم رابطه حفاظت نشدم 8 و 10 دوره بود تو سونو 8 هفته سن بارداری با سونو 3 روز بیشتر از پریودی و تو سونو ان تی 8 روز بیشتر بود. جنسیت هم نمی دونم کنجکاوم بدونم که یعنی تخمکم زودتر ازاد شده و اسپرم عمرش زیاد بوده و به روز 14 رسیده؟ نظر شما چیه؟