2777
2789
عنوان

معده درد

219 بازدید | 17 پست

سلام،

من چند روزی میشه بعد از غذا معدم سنگینی میکنه یه کوچولو هم بهم حالت تهوع دست میده احساس میکنم یه سنگِ سنگین و سفت قورت دادم😢

علتش چیه؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه زیاد میخوری؟

نه اصلا، یه چند وقتیه اینطوری شدم

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
احساس خفگی هم میکنی؟

نه، فقط یکمی حالت تهوع

هر چه سریع تر به دکتر مراجعه کنید .. به احتمال زیاد هلیکو باکتر ( میکروب معده) .. اگه سریع برطرف نشه به زخم معده منجر میشه

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
هر چه سریع تر به دکتر مراجعه کنید .. به احتمال زیاد هلیکو باکتر ( میکروب معده) .. اگه سریع برطرف نشه ...

وای😢 علتش چیه؟ 

بله عزیزم، چشم

بعد از هر وعده غذا دو قاشق روغن بادوم شیرین بخور تا یک ساعت بعدش هم چیزی نخور. قدیما با این روش زخم معده هاشون رو هم درمان میکردن.

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!