2777
2789
عنوان

رابطه

1772 بازدید | 68 پست

سلام با اقایی در ارتباطم هر چ از خوبی و مهربونیش بگم کمه اما بعضی وقتا ی کارای عجیبی میکنه مثلا همین الان تو تلگرامش ان نیست اما تو واتساپش هست و جواب منو تو تلگرام نمیده اولین بارشم نیستا زیاد این کارو کرده ضمنا یکی دو بارم گوشیشو داده بود بهم منم میدونم کار درستی نکردم اما خوب فضولیم گم کرد و دیدم متاسفانه مثل اکثر مردا چیزایی میبینه ک مناسب نیست. اون موقع فکر کردم با لاپوشونی چیزی درست نمیشه سربسته بهش گفتم ک دیدم تو گوشیت چی دلری . فرداش برا اینکه از دلم دربیاره ی جعبه گل برام فرستاد اما حتم دارم ک بازم میبینه. حرصیم از دستش بهم بگید یک ازش توضیح بخوام دلیل جواب ندادنشو دو اینکه بعد از ازدواجم حتما قضیه گوشیش تکرار میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردمجرد اصولا اینجوری خودشو تخلیه میکنه دیگ،راجع به مشکل جواب ندادنشم باخودش بحرف

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
تو واتساپ انلاینه و تو تلگرام جواب تو رو نمیده و هنوز زنده س؟ دوبار با خاک یکسانش کنی هنو پیام نرسید ...

خیلی عجیبه برام دلمم نمیاد باهاش بد حرف بزنم انقد مهربون ک دست و دلبازه منو شرمنده میکنه اما دلیل این کار مسخرشو نمیفهمم