2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 68 پست
چرا ازش نمیپرسی چرا انلاینی پیام نمیدی؟ مسئله فیلمم بگم ک نود درصد مردامیبینن اصن مهم نباشه برات&nb ...

چند وقت پیش گفتم بهش. گفت والله من اصلا واتساپ نبودم گوشی دست برادرزادم بود. دروغ نمیگه اینو ی برلدرزاده عرازل داره ۵ سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂اره  بعد جالبه همینا ازدواج ک میکنن  یکهووووو سردمزاج میشن  اخه سگ بخوره ...

امضاتو خوندم.برات دعاکردم.انشالله بهترینا برات رقم بخوره♥♥♥

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
اسمشو نمیگم اینجا ی وقت گزارش نزنن همونک مال پیشگیری از بارداریه. پای سیستمش یخ کردم موندم خدایا چرا ...

من قبل ازدواجم باوجوداینک۱۴سالم بودمتوجه هیزبازیاش شدم همونموقع هم 

فهمیدم همزمان همه جاهستش باچندنفر وپدرومادرم گوش ندادن زنش شدم ازهمون روزای اول دیگه لاس زدن باعروس عمووعروس خاله وفیلم سک سی دیدن باپسرعموش ک ک ون ی بود و 

باپسرای ک و نی گشتنشو عاشق همکلاسیش شدتودانشگا

من بدبختم درجادوتادختردنیااوردم ناخواسته بعدعاشق همکارش شدو

هی پیشنهادطلاق دادوبعدبادخترداییم بود بعد بایه زن متاهل بعدش باهمکارمتاهلش بعد بایه زن بیوه وخواستگاری ازش بعدتواینستا عاشق به زن باکویی شده بود 

بعداون  توتل گرام عاشق

مهلاخانوم شده بود بعدش هم سال بعدش فریبا خانوم تواینستا بعدش دیدم بادانس اموزاش مشکوگ میزنه توجیبش یه نوشته پیداکردم نوشته بودبروخوابگاه چهارم توتاریکی اخه سرپرست شبانه روزی بود بعددیدم ساعت هشدارگوشیشوگداسته روسه صبح گفتم جراسه صبح گفت یکی ازدانش اموزاروبیدار میکنم قرائت قران یادش بدم طفلی سریع هم بیدارمیشه گفتم وا ازخواب شیرین بیدارشه تنرین قران مگه روزوازتون گرفتن بعدمتوجه شدم دقیقا شبهایی که لونیکی سرپرسته نیست وشوهرم تواتاقش تنهاست این هشداروگذاشته دیگه بعدشم چندروزتهران بودم برگشتنی دیدم عکس سیوکرده ازیه زن وتماس تلفنیاش ابنقدربوده درعرض دوروز صدتومن شارژخریده کلا گفتم گمشوبیرون وطلاق گرف

تم بعدطلاقم متوجه چتهاش تواینستا وتناس تصویریاش توواتساپ شدم اصلاهنوزهم سرگرم اوناس متوجه نییست زنشوازدست داده

چند وقت پیش گفتم بهش. گفت والله من اصلا واتساپ نبودم گوشی دست برادرزادم بود. دروغ نمیگه اینو ی برلدر ...

پس بد به دلت راه نده احتمالا همونه

ولی اگ شک و دودلی داری بهش بگو گوشی رو که دست برادر زادش میده نتشو خاموش کنه انلاین نباشه

استارتر جان

با تاپیکت دلم گرفت

آدم توی این مواقع نمیدونه غرورشو حفظ کنه یا نفسشو راضی کنه

سخته

من بودم توی این شرایط

در مورد دو نفرم این موضوع برام پیش اومده

نفر اول عوضی بود و خیانت میکرد و منِ ساده توجیهاتشو باور میکردم

اما نفر دوم الان شوهرم شده و اون زمان واقعا حوصله و وقتش برای چت کردن زیاد نبود و هیچوقت خیانت نکرد خدا رو شکر

امیدوارم برا شمام از دسته ی دوم باشه عزیز دلم

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
امضاتو خوندم.برات دعاکردم.انشالله بهترینا برات رقم بخوره♥♥♥

ممنونم عزیزدلم 

اتفاقا شدید احتیاج ب دعاهای شما دارم ♥️♥️😘

پنجشنبه ازمایش دارم دعا کنید انتقالم مثبت شده باشه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋