2777
2789
عنوان

چای سبز تاثیر داره رو لاغری?

133 بازدید | 16 پست

واقعا اندامم ذهنمو خراب کرده دوس دارم خیلی زود لاغر شم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سرده و سریع فشار میندازه

الان دارم مصزف میکنم خداکنه جواب بده

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
همرا با ورزش باشه بله ولی چون فشارو میاره پایین بهتره یک روز در میون یک لیوان باشه

واقعا من گفتم تو روز سه بار بخورم

واقعا من گفتم تو روز سه بار بخورم

نه عزیزم زیادی هم خوب نیست

سعی کن دمنوش های دیگه رو امتحان کنی

مثلا دو روز در هفته زنجبیل بخور

دوروز دیگه چای ترش بخور

دو روز چای سبز بخور

نه عزیزم زیادی هم خوب نیست سعی کن دمنوش های دیگه رو امتحان کنی مثلا دو روز در هفته زنجبیل بخور دو ...

امروز یه قرصم گرفتم واسه اشتهام ک موثر بود 

خوبه عزیزم ولی اینا همرا با ورزش باشه تاثیر بیشتری داره سعی کن در روز یکساعت پیاده رویتو بری

امروز ک رفتم میخام دراز نشستم برم .به نظرتون برنجینام نخورم خوبه?امروز کلا ده تا قاشق خوردم 

امروز ک رفتم میخام دراز نشستم برم .به نظرتون برنجینام نخورم خوبه?امروز کلا ده تا قاشق خوردم 

عزیزم من ارشد فیزیولوژی ورزشی هستم و مربیگری اکثر رشته هارو دارم ولی رژیم غذایی اجازه ندارم بدم چون سوخت پ ساز و ترکیب بدنی همه با هم متفاوته.ولی بهتره بری متخصص تغذیه و رژیم سبزیجات بگیری.اما برای ورزش میتونم کمکت کنم،اصولا تو ورزش نباید فقط تو یک حرکت زوم کنی و هروز اون حرکت رو بری،باید هروز یک تنوع تو ورزشت و حرکتت داشته باشی.

عزیزم من ارشد فیزیولوژی ورزشی هستم و مربیگری اکثر رشته هارو دارم ولی رژیم غذایی اجازه ندارم بدم چون ...

برای لاغر شدن رون هام و شکمم چه ورزشی کنم😻

برای لاغر شدن رون هام و شکمم چه ورزشی کنم😻

ورزش های هوازی انجام بده مثل شنا،دو،دوچرخه سواری اگه نمیتونی بری باشگاه و استخر اولش چهل دقیقه پیاده روی سریع برو بعدش اگه زانو درد و کمر درد نداری حرکات پرشی مثل پروانه و قیچی و طناب سه تا ست پونزده تایی برو.