2777
2789
عنوان

وقتی شیر میدم

333 بازدید | 28 پست

وقتی شیر میدم مادرشوهرم یا خوهرشوهرام همش میان تو اتاق نگاه میکنن شیر خوردن پسرمو و هی منم همش اعصابم خورد میشه چون خوشم نمیاد اول اینکه جلو کسی چه خانوم شیر بدم همین که هی اظهار نظر میکنن که ای سیر نشد ای شیرت کمه ای شیرت خوب نمیره تو دهنش و.... 

تا اومدن ی شالی چیزی بنداز رو سینت یا روتو کن اونور

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووف منم متنفرم

خب بزارید بچه غذاشو بخوره گوشت تنش شه

هی سر و صدا هی نظر😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همیشه در هر حالتی یه چادر سبک یا روسری بزرگ تو کیف بزار 

در همه حالت بنداز دور خودت 

حتی وقتی اتاق تنهایی 

اکرم گفتن بچه گرمش میشه بگو نه نازکه و اینجوری راحتم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

وقتی اومدن پیشت برو توی یه اتاق دیگه

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
اووووف منم متنفرم خب بزارید بچه غذاشو بخوره گوشت تنش شه هی سر و صدا هی نظر😑

همش سرشون تو سینمه.بابا وقتی آدم میره تو اتاق یعنی دوست نداره جلوتون شیر بده. پا میشن پشت سرم میان تو میشینن کنارم نگاه میکنن اه خاک تو سرا 

خانواده شوهرمنم میان نگاه میکنن ولی نطری نمیدن فقط یه بار گفتن از جفت سینه هات بده گفتم اره بیمارستان برام توضیح دادن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همش سرشون تو سینمه.بابا وقتی آدم میره تو اتاق یعنی دوست نداره جلوتون شیر بده. پا میشن پشت سرم میان ت ...

عیییی😷😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خانواده شوهرمنم میان نگاه میکنن ولی نطری نمیدن فقط یه بار گفتن از جفت سینه هات بده گفتم اره بیمارستا ...

آخ آخ اونقد به من میگن بچم داره از حلقش میریزه بیرون سری میگن اون‌یکی سینتم بده بخوره سیر شه سینت مثکه شیر نداره دیگه😏حالا داره ازش میچکه