2777
2789
عنوان

وقتی شیر میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
ادم با این شیر دادن حریم خصوصی براش نمیمونه فک میکنن چون بچه شیر میدی دیگه ممتو ببینن عب نداره

دقیقا

مثل اینه که یه ادم بزرگ داره غذا میخوره زل بزنی به دهنش هی بگی اینطور اونطور

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فضول

سلام عزیزم 

دخترت شیرخشک میخوره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
آخ آخ اونقد به من میگن بچم داره از حلقش میریزه بیرون سری میگن اون‌یکی سینتم بده بخوره سیر شه سینت مث ...

حالا خانواده همسر من برعکس 

برا اینکه شیرخشک ندم اصرار دارن بگن شیرم زیاده😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سلام اره عزیزم  تو کل روز شاید یه بار شیر خودمو بخوره اونم تا حالت بین خواب و بیدار  بید ...

شیرخشک چی میدی؟ یبوست نگرفته؟ 

ببلاک دادم بدجور یبوست گرفت  الان اپتامیل میدم خیلی بهتره

دختر منم با ببلاک یبوست گرفت

با آپتامیل یکم بهتره ولی همچنان شکمش سخت کار میکنه

دختر منم با ببلاک یبوست گرفت با آپتامیل یکم بهتره ولی همچنان شکمش سخت کار میکنه

اره اینم همچنان پی پیش سفته ولی به نسبت ببلاک خیلی بهتر شده، هنوز شدید زور میزنه طفلی 

شما چرا شیر خشک میدی؟

حواست باشه!
اره اینم همچنان پی پیش سفته ولی به نسبت ببلاک خیلی بهتر شده، هنوز شدید زور میزنه طفلی  شما چرا ...

شیرم خیلی کم بود

دکتر گفت آپتامیل پپتی بده برا یبوست 

فردا قراره بگیرم

شیرم خیلی کم بود دکتر گفت آپتامیل پپتی بده برا یبوست  فردا قراره بگیرم

عه پپتی برا یبوسته؟ اگه خوب بود خبر بده منم بگیرم

شوهر من هر دفه میره ۳ تا ۳ تا شیر میخره هی میمونه رو دستم😐😐😐 هی میگم یه دونه بگیر ببینیم میسازه یا نه چیکارشون کنم اینارو🤣🤣

حواست باشه!
عه پپتی برا یبوسته؟ اگه خوب بود خبر بده منم بگیرم شوهر من هر دفه میره ۳ تا ۳ تا شیر میخره هی میمونه ...

گفت سبکتره هضمش بهتره

آره امتحان میکنم بهت میگم

نه من از ترسم دونه ای میگیرم😂