996_niki_joon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1077 عنوان اه بچه ها صدام گرفته چیکار کنم ؟؟؟؟؟🤧🤧🙁 257 بازدید | 4 پست مثلا موقعی که میخوام حرف بزنم باید ۱ ساعت فقط سرفه کنم صدامو درست کنم 🙁چیکار کنم چی بخورم زود خوب شم کسی مثل من هس Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشمنبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐 1398/08/04 | 17:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 عزیزم منم مثل تو ام همین الان از دکتر اومدم بهم گفت ابجوشیده ولرم ابلیمو وعسل روزی سه بار بخور. خوب میشی خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
مهرناز35 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 15604 ی پودر گیاهی اسمش روتارین بخور.به دونم خوبه زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
996_niki_joon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1077 عزیزم منم مثل تو ام همین الان از دکتر اومدم بهم گفت ابجوشیده ولرم ابلیمو وعسل روزی سه بار بخور. خوب ... مرسی عزیزدلم محبت کردی ❤ امیدوارم زود خوب شیم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشمنبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 مرسی عزیزدلم محبت کردی ❤ امیدوارم زود خوب شیم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ قربونت عزیزم خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی