2777
2789

مثلا موقعی که میخوام حرف بزنم باید ۱ ساعت فقط سرفه کنم صدامو درست کنم 🙁

چیکار کنم چی بخورم زود خوب شم کسی مثل من هس

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

عزیزم منم مثل تو ام همین الان از دکتر اومدم بهم گفت ابجوشیده ولرم ابلیمو وعسل روزی سه بار بخور. خوب میشی

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی

ی پودر گیاهی اسمش روتارین بخور

.به دونم خوبه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مثل تو ام همین الان از دکتر اومدم بهم گفت ابجوشیده ولرم ابلیمو وعسل روزی سه بار بخور. خوب ...

مرسی عزیزدلم محبت کردی ❤ امیدوارم زود خوب شیم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐
مرسی عزیزدلم محبت کردی ❤ امیدوارم زود خوب شیم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

قربونت عزیزم

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی