2777
2789
عنوان

محبت ندارم

382 بازدید | 39 پست

دوستان کمکم کنید دیگه شوهرم رو دوست ندارم  چون همیشه سرد و مغروره گاهی هم خوب ولی موقع دعوا خیلی اذیت میکنه و من رو از خونه بیرون میکنه الان دوستش ندارم مثل قبل  احساس میکنم باید یکی باشه بهم محبت کنه ولی جرات طلاق رو هم ندارم  معلم هستم دو تا بچه دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایط شما رو دارم با این تفاوت که بجای بیرون کردن میزنه .معلمم نیستم و تو خونه ام .فقط میگم کاش زندگی دنده عقب داشت برمیگشتم دوران مجردی 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉

[QUOTE=109781012]معلمی ؟ چرا عزیزم ؟ باید الگو باشید ببین من یه ادم در کل خوش اخلاقم اما شوهرم بداخلاق و مغروره  هردفعه اذیت میکنه یادم میره ولی الان که ۹ سال از زندگیمون میگذره دیگه دوستش ندارم چکار کنم

حقداری والا.ادم هارو تو عصبانیت باید بشناسی توجه نکن اصن ازش انتظار محبت نداشته باش ذات اینجور ادما ...

چکار کنم زنم دلم محبت میخواد صبح ها نمیتونم از جام بلند شم از بس بی انگیزه شدم 

درک میکنم چی میگی مگه میشه زنی محبت نخاد ولی در کل هر مردی ی قلقی داره قلقشو پیدا کن

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

بهش گفتی ک احتیاج ب محبتش داری؟

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

باز میگن چرا زنهای شوهر دار دوست پسر دارن .باور کنین بعضی هاشون از کمبود محبت رفیق دارن بعضی هاشونم انقد محبت دیدن و راحتن خوشی زده زیر دلشون 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉
منم شرایط شما رو دارم با این تفاوت که بجای بیرون کردن میزنه .معلمم نیستم و تو خونه ام .فقط میگم کاش ...

من هم میزنه هم میگه برو بیرن ایندفعه مادرم رو هم بیرون کرد در حالت عادی بد نیست اونم کارمنده 

خودتو ناراحت نکن ولی با رفتارت بهش بفهمون ،به نظر من باهاش سرد باش تا متوجه بشه خودش رفتارش خوب میشه شاید یه بار درست جلوش واینستادی

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع
[QUOTE=109781012]معلمی ؟ چرا عزیزم ؟ باید الگو باشید ببین من یه ادم در کل خوش اخلاقم اما شوهرم بداخل ...

مردا همشون به یه نحوی آدمو اذیت میکنننن.

بد و خوبم ندارن 

طبیعیه که بعضی وقتا آدم سرد میشه از زندگی 

دعای نحبت بین زن و شوهر بگیر عزیزدلم 

نذری چیزی بکن 

منم دعا میکنم براتون ان شاءالله که محبت بینتون روز به روز بیشتر بشه

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌