2777
2789
عنوان

محبت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست
من هم میزنه هم میگه برو بیرن ایندفعه مادرم رو هم بیرون کرد در حالت عادی بد نیست اونم کارمنده 

چرا مامانتون رو؟ چرا حرمت های بینتون از بین رفته آخه؟😓

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش گفتی ک احتیاج ب محبتش داری؟

اره خیلی ولی سواستفاده میکنم الان دیگه احتیاج به محبتش رو هم ندارم ولی دارم میمیرم از  بی انگیزگی و حتی از بی محبتی خودم دوست هم ندارم طلاق بگیرم و حتی نمیخوام خیانت کنم فقط میخوام همه چی برگرده 😭😭

باز میگن چرا زنهای شوهر دار دوست پسر دارن .باور کنین بعضی هاشون از کمبود محبت رفیق دارن بعضی هاشونم ...

دوست پسر هم که پیدا کنی اونم قرار نیس واقعا دوستش داشته باشه من دوست ندارم دوست پسر داشته باشم چون میدونم از اینکه هستم سرد تر میشم و خدای نکرده گناه کبیره انجام بدم  

اره خیلی ولی سواستفاده میکنم الان دیگه احتیاج به محبتش رو هم ندارم ولی دارم میمیرم از  بی انگیز ...

دلیل اینکاراش چیه؟ از اول اینطور بوده؟ یا علتی داره؟

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
مردا همشون به یه نحوی آدمو اذیت میکنننن. بد و خوبم ندارن  طبیعیه که بعضی وقتا آدم سرد میشه از ...

ممنون دعا کن برام میترسم از خودم میترسم گرفتار گناه بشم  نمیخوام 

به نظرم کلا ما خانما آنقدر میبخشیم آنقدر از حق خودمون میگذریم که یاد میگیرن اینطوری باهامون رفتار کنن،یه بار باید به راحتی نبخشیم ،تا قدر مونو بدونن،یه بار باید بی محبتی مونو ببینن تا بفهمن چقدر مهربون بودیم

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع
چرا مامانتون رو؟ چرا حرمت های بینتون از بین رفته آخه؟😓

اینجوری نبود به خدا ما از انون خونواده ها نیستیم خونوادهم خیلی با ابرو خیلی بهش محبت کردن اما این سری که زنگ زد بیاید ببریدش مامانم گفت چرا دخترم بره بیرون تو برو اونم گفت شما برید بیرون .

نه فقط هر دفعه که میگه برو بیرون من مقاومت کدردم شاید به این خاطر بوده مطمینه که من همیشه هستم

آره عزیزم میدونه که تو همیشه هستی،ای کاش یه جور دیگه باهاش رفتار میکردی

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع
يكبار هم شده سفت و محكم با ايشون حرف بزنيد و بگيد زندگيتون داره به چ سمتي كشيده ميشه

گفتمومسخره میکنه جدی نمیگیره دارم دیوونه‌میشم میترسم از گفتن الان کلا با خانوادم قهره مادرم دیگه عمرا مثل قبل بشه باهاس 

گفتمومسخره میکنه جدی نمیگیره دارم دیوونه‌میشم میترسم از گفتن الان کلا با خانوادم قهره مادرم دیگه عمر ...

والا اينجوري خودشون هم زندگي نميكنن حتما بايد مشكل حادي بوجود بياد تا بفكر بيفتن

(( (( (( آقا هستم )) )) ))
والا اينجوري خودشون هم زندگي نميكنن حتما بايد مشكل حادي بوجود بياد تا بفكر بيفتن

واقعا 😔😔 اونقدر به خودش اطمینان داره براش مهم نیس چه اتفاقی بیفته شاید خوشحال هم بشه نمیدونم چکار کنم  اگه گذشته پاک میشد و تکرار نمیشد شاید میتونستم زندگی کنم