nargesh مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 عنوان سزارین | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست دوستان درباره سزارین چی میدونید مثلا اگه برام طبیعی بگن زایمانم چیکار کنم که سزارین بشم شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕 1398/08/04 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 من هیچوقت سزاریننمیارم ولی به دکترت بگیقبول میکنه چیزی نیس قبول نکنه دکترم ماما خصوصی بیمارستانم میخوام دولتی برم قبول میکنع دکترم برام بنویسه سزارین شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
جوجوموخام عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 6287 سوند ميتونن موقع بيحسي بزنن؟؟اين چند ساعت چطور ب بچه شير ميدادي وقتي نميشد تكون بخوري؟ نمیدونم به من که قبل بیحسی زدن سخت بود.شیر نداشتم که یه کوچولو آغوز بود مامانم بهش کره داد یکم دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 نه ویارم شدید بود هشت کیلو اضافه کردم هشت خیلیییی خوبه که من فقط تو ی سه ماه اول 6کیلو شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
جوجوموخام عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 6287 من اخه از اونام که اپلاسیون و بند انداختن و ابرو برداشتن درد داره برام گریم در میاد برا همه درد داره دیگه عزیزم منم ظریفم قبل زایمان ۵۸بودم بعدش شدم ۶۵الان ۶۰کیلوم دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
جوجوموخام عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 6287 هشت خیلیییی خوبه که من فقط تو ی سه ماه اول 6کیلو من تا پنج ماه اول فقط وزن کم کردم وحشتناکا نزدیک ۱۰کیلو اگه درستشو حساب کنی ۱۸کیلو اضافه کردم چون اون ۱۰هم به مرور جبران شد دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 نه ویارم شدید بود هشت کیلو اضافه کردم اخه این دردی که شما میگی خواهرام نداشتناول بستگی ب دکتر دارهبعد اگر کسی چاق باشه اذیت میشهمن خواهرم راحت بلد شد اذیت نشدولی یکی دیگشون چاق شده بود نمیتونست تکون بخوره مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 من تا پنج ماه اول فقط وزن کم کردم وحشتناکا نزدیک ۱۰کیلو اگه درستشو حساب کنی ۱۸کیلو اضافه کردم چون او ... خوش بحالت بخدا شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 [QUOTE=109779533]برا همه درد داره دیگه عزیزم منم ظریفم قبل زایمان ۵۸بودم بعدش شدم ۶۵الان ۶۰کیلوم[/QUOTE🥺😥😥 شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
عشق_دلی عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2296 وزنم بالا باشه سزارین میکنن ؟؟ نمیدونممامان من خیلی ریزه میزه بودولی خب قبلا اختیاری بودهالان تا بشه نامردا طبیعی میزائونن
جوجوموخام عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 6287 اخه این دردی که شما میگی خواهرام نداشتن اول بستگی ب دکتر داره بعد اگر کسی چاق باشه اذیت میشه من خ ... نه اتفاقا از همشون لاغر تر بودم کلا یکم ضعیفم دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا