2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست
ن عزیز من بیمارستان خصوصی ام بیمارستان سز قبول نمیکنه فقط طبیعی. ماما همراه بگیر ک تند تند نخوان معا ...

رفتم پیش دکتر جراح کلا بارداری‌مو و خودش تو بیمارستان خصوصی سزارینم کرد وخیییییلی هم راضی‌ام

هیچی نفهمیدم

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وايييي😰

منم تجربشو ندارم

کلی هم دو دلم برای اینده

احساس میکنم

همه کسایی که میگن طبیعی خوبه

الکی میگن

میخوان ب سر همه بیاد😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من سز بودم پسرم بریچ بود سختی های خودشو داره من رگ دستم ظریفه رگ گیریم وحشتناک بود سوند هم یه کوچولو سخته بعد دیگه هیچی نمیفهمی تا بعد عمل که بی حسیت باز شه درد وحشتانکیه من فوری شیاف و مسکن خواستم شکمم نذاشتم فشار بدن سرتو اصلا نباید رو بالش بزاری فکر کنم یه ده ساعتی بکشه فقطم مایعات میخوری ولی سخت ترین جای سز بلند شدن از تخته من چند بار تلاش کردم گریه و ... تا تونستم بلند شم یکم که راه بری عادت میکنی فقط باید بلند شی

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
من زندگیمم بخان میدم ک سز کنن منو/-:

اره واقعا😭 من اصلا سر درنمیارم از هیچی 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من سز بودم پسرم بریچ بود سختی های خودشو داره من رگ دستم ظریفه رگ گیریم وحشتناک بود سوند هم یه کوچولو ...

ببخشید ولی شما دوران بارداری زیاد وزن اضافه کردی

یعنی چاق شدی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من سز بودم پسرم بریچ بود سختی های خودشو داره من رگ دستم ظریفه رگ گیریم وحشتناک بود سوند هم یه کوچولو ...

سوند ميتونن موقع بيحسي بزنن؟؟اين چند ساعت چطور ب بچه شير ميدادي وقتي نميشد تكون بخوري؟

اولا خودت میتونی انتخاب کنی سزارین یا طبیعیمن همه خواهرام خودشون انتخاب کردن دوما باید پیش دکتر خوب ...

نه خصی نمیخوام برم دولتی ولی دکترم خوبه باید باهاش صحبت کنم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اره واقعا😭 من اصلا سر درنمیارم از هیچی 

مامان من سز کرد یعنی میخاس منو طبیعی ب دنیا بیاره من جاخوش کرده بودم ب زور اوردنم بیرون😂

و بهشم سند نزدن خودش گفته بود نزنین

اقا سزارین بعدش تو درد میکشی ولی حداقل  پاااااااااارهههههه نمیشی دیگ😑

نمیترسی هم موقع ب دنیا اوردن ب بچت اسیب بزنی

من اخه از اونام که اپلاسیون و بند انداختن و ابرو برداشتن درد داره برام گریم در میاد 

مامان من سز کرد یعنی میخاس منو طبیعی ب دنیا بیاره من جاخوش کرده بودم ب زور اوردنم بیرون😂 و بهشم سن ...

اره واقعا من مثل چی از دردش میترسم خصوصی هم سمت ما دوتا که دوتاشم من بد شنیدم و از اونور بالای 6 م درمیاد 

مامان من سز کرد یعنی میخاس منو طبیعی ب دنیا بیاره من جاخوش کرده بودم ب زور اوردنم بیرون😂 و بهشم سن ...

وزنم بالا باشه سزارین میکنن ؟؟