2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست
من هیچوقت سزارین‌نمیارم ولی به دکترت بگی‌قبول میکنه چیزی نیس قبول نکنه

دکترم ماما خصوصی بیمارستانم میخوام دولتی برم قبول میکنع دکترم برام بنویسه سزارین 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
سوند ميتونن موقع بيحسي بزنن؟؟اين چند ساعت چطور ب بچه شير ميدادي وقتي نميشد تكون بخوري؟

نمیدونم به من که قبل بیحسی زدن سخت بود.شیر نداشتم که یه کوچولو آغوز بود مامانم بهش کره داد یکم 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه ویارم شدید بود هشت کیلو اضافه کردم

هشت خیلیییی خوبه که من فقط تو ی سه ماه اول 6کیلو 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من اخه از اونام که اپلاسیون و بند انداختن و ابرو برداشتن درد داره برام گریم در میاد 

برا همه درد داره دیگه عزیزم منم ظریفم قبل زایمان ۵۸بودم بعدش شدم ۶۵الان ۶۰کیلوم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
هشت خیلیییی خوبه که من فقط تو ی سه ماه اول 6کیلو 

من تا پنج ماه اول فقط وزن کم کردم وحشتناکا نزدیک ۱۰کیلو اگه درستشو حساب کنی ۱۸کیلو اضافه کردم چون اون ۱۰هم به مرور جبران شد

نه ویارم شدید بود هشت کیلو اضافه کردم

اخه این دردی که شما میگی خواهرام نداشتن

اول بستگی ب دکتر داره

بعد اگر کسی چاق باشه اذیت میشه

من خواهرم راحت بلد شد اذیت نشد

ولی یکی دیگشون چاق شده بود نمیتونست تکون بخوره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من تا پنج ماه اول فقط وزن کم کردم وحشتناکا نزدیک ۱۰کیلو اگه درستشو حساب کنی ۱۸کیلو اضافه کردم چون او ...

خوش بحالت بخدا 

[QUOTE=109779533]برا همه درد داره دیگه عزیزم منم ظریفم قبل زایمان ۵۸بودم بعدش شدم ۶۵الان ۶۰کیلوم[/QUOTE

🥺😥😥

اخه این دردی که شما میگی خواهرام نداشتن اول بستگی ب دکتر داره بعد اگر کسی چاق باشه اذیت میشه من خ ...

نه اتفاقا از همشون لاغر تر بودم کلا یکم ضعیفم