2777
2789

سلام خانوما کیا شوهرشون سیگاری بوده ولی به کمک شما ترک کرده؟؟؟

منم راهنمایی کنید که کمک کنم شوهرم سیگارشو بزاره کنار

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

من خود بابام بعد سی سال ترک کرد ولی نمیدونم چطور شوهرمو قانع کنم زود بزاره کنار خودشم میگه خسته شدم دعا کن برام

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

پسرخالم جدیدا ترک کرده اینو یادمه فقط خالم ی پاکت سیگارشو ک دونخ توش داشته گذاشت امام زاده ب نیت ترک کردن و چندروز بعد رفت اورد و این کشید (خودش متوجه نشد) هفته ی بعدش خودش گف باید ترک کنم و ترک کرد

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من سیگاری بود البته ن ازاون دو آتیشه ها 

تفریحی میزد 

باش صحبت کردم ک برا سلامتیت خوب نیست برای بچه برای دندونات 

البته چون مجردیش تو خونه خیلی اذیتش میکردن واسه آروم شدن اعصابش میکشید 

ولی وقتی ازدواج کردیم خوب شد من بهش آرامش دادم ترک کرد

برگرد ببین مشکلش از چیه

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
پسرخالم جدیدا ترک کرده اینو یادمه فقط خالم ی پاکت سیگارشو ک دونخ توش داشته گذاشت امام زاده ب نیت ترک ...

کدوم شهرید؟کدوم امام زاده ها

چه جالب

شوهر من سیگاری بود البته ن ازاون دو آتیشه ها  تفریحی میزد  باش صحبت کردم ک برا سلامتیت خ ...

همه چی به قول خودش اعصابم اروم میکنه

کدوم شهرید؟کدوم امام زاده ها چه جالب

قزوینیم نمیدونم دقیقا کدوم امامزاده گذاشته بود خودمم تا حالا نشنیده بودم ک کسی بگع اینکارو کرده نتیجه داده همه ی امام زاده ها خب میشه قطعا انشالله ترک کنن گلم

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
قزوینیم نمیدونم دقیقا کدوم امامزاده گذاشته بود خودمم تا حالا نشنیده بودم ک کسی بگع اینکارو کرده نتیج ...

دعا کنید  انشالله

همه چی به قول خودش اعصابم اروم میکنه

پس بش محبت بده

فضای خودت همیشه تو آرامش باشه

سعی کن ترقیبش کنی ورزش کنه بره باشگاه بگو ب شرطی ک سیگارشو بزاره کنار

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین

شوهر من بهم نگفته بود سیگاری هست الان ک سیگار میکش اونم تند تند شاید نیم ساعت یبار انگار همه کس منو فحش میدن دو سه بار گفت میخوام ترک کنم فقط خون منو کرده بود تو شیشه احمق الان بهش بگم چرا میکشی شر راه میندازه متنفرم از بوی سیگار و از لینک آدم دروغگو ییه

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید