چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سالها بود از درد و ظاهر بد واریس رنج میبردم، ولی بعد از درمان با خانم دکتر شکوه مطیعیان واقعاً نجات پیدا کردم. پاهام سبک شده و دیگه اون رگهای آبی و برجسته رو نمیبینم
چه خبره این همه تبلیغ مسخره؟؟!!!!!!.من کل پاهام از رون تا مچ پر واریسه.دکتر و لیزر رفتم اصلا نرفت.بهترین دکتر سونو گرافی داپلر و جوراب واریس اصل.رفته رفته داره بدتر میشن.کل پاهام پره رگ رگ بنفش و قرمز.
من مادرم واریس شدید داشت حتی پاهاش زخم شدید شده بود پیش هر دکتری هر کجا که رفتیم فایده نداشت تا اینکه رفتیم پیش دکتر هادی زاده واقعا مشکلشو فهمید و درمانش کرد و الان خداروشکر درد نداره و عالی شده پاهاش واقعا خدا به دکتر هادی زاده خیر بده به نظر من حتما برای واریس پیش ایشون برید چون ایشون بهترین دکتر واریس تو کل ایران هستند و فوق تخصص قلب و عروق و واریس هم هستند و واقعا تو کارشون حرفه ای عمل میکنند اگه خواستین اطلاعات ایشون و نظرات بیمارانشون رو ببینید حتما برید تو سایتشون.پشیمون نمیشید
این عبارت زیر رو تو گوگل سرچ کنید براتون سایتشون رو میاره