2789
عنوان

واریس

116059 بازدید | 100 پست

کسی واریس دارع درد امونمم میبرههه بچه هاااا خسته شدممم از دردشششششش

ظاهرششممم ک جدا از همه چی

باورم نمیشه تو سن ۲۶ سالگی دگ نمیتونممممم توان داشته باشمم شدم مثل پیرزنا همش میگم اخ اینجام درد میکنه اخ اونجاممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی واریس خیلییی بده😥😥 حمام ک میرید وفتی میخواهید بیاید بیرون چند دقیقه پاهاتون را بگیرید زیر اب ...

اصن افتضاحه پام به قدری درد میگیره ک میخام بمیرمم حالا جدا از ظاهر بدی ک داره

قرص  ونو ویتال بخور عااالیه ورقی س هزار درد وسنگینی پات تموم

واریس دارید شماااا؟؟؟ من رانندگی ک میکنمم گریه ام در میادددددد یا مسافرت ک میریم چون تو ماشین هر چی ام دراز میکنم تاثیر نداره کلن مسافرتم زهرمار میشه از پادرد دگ خسته شدم حالا ظاهرش جدا ک اعتماد ب نفسم برده زیر صفر

اصن افتضاحه پام به قدری درد میگیره ک میخام بمیرمم حالا جدا از ظاهر بدی ک داره

برا ظاهرش اگه رگ گنده پشت زانوت داری برو اسکلرو تراپی کن ۳۰۰هزار شاید کامل از بین میره

غمت نباشه

من ۲۵سالگی دیدم واریس دارم

دورازجون میدونم عزیزم منم عمو و پسرعموم دارن

من دخترممم  خیلی  اعتماد ب نفسم گرفته جور ک از وقتی فهمیدم واریس دارم اصن به خودمم دگ نمیرسم پام یه لک نداشت ولی الان چی شده همش واریس

برا ظاهرش اگه رگ گنده پشت زانوت داری برو اسکلرو تراپی کن ۳۰۰هزار شاید کامل از بین میره غمت نباشه م ...

منم ۲۵ سالم بود از پارسال شردع شد ن رگ گنده نیست کلی ام رفتم ازمایش دادمممممم رگهای قرمز گفت تلانژکتازی ولی رعایت نکنی بخای سرپا وایسی میشهههه واریس گفت باید خیلی رعایت کنی واریس نشه سر همون اصن وا نمیستمممم جورابشمم گرفتم وقتی میپوشمممم پام کبود میشه نقطه اییی مثل اوایل ک داشتم واریس میگرفتم همش رون پاهام کبود بود سر اون میترسم جوراب بدتر کنه نمیپوشم اصن

برا ظاهرش اگه رگ گنده پشت زانوت داری برو اسکلرو تراپی کن ۳۰۰هزار شاید کامل از بین میره غمت نباشه م ...

از رون تا مچ پام واریسه اخه چرا مننن منی ک همه از هیکلم تعریف میکردننننننن :(  پیر شم چی میشمم اخه