2789
عنوان

واریس

| مشاهده متن کامل بحث + 116015 بازدید | 100 پست
منم ۲۵ سالم بود از پارسال شردع شد ن رگ گنده نیست کلی ام رفتم ازمایش دادمممممم رگهای قرمز گفت تلانژکت ...

جورابشو بنداز کنار اصلا نپوش دیوونه ات میکنه

قرص ونو ویتال بخور یکی در روز  حسن سنگینی پات از بین میره کامل سبک میشی

پاتو بزن هوا نیم ساعت درروز

الان برات عجیبه عادت میکنی

رگ های ریز و هم برو لیرزر کن راااحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جورابشو بنداز کنار اصلا نپوش دیوونه ات میکنه قرص ونو ویتال بخور یکی در روز  حسن سنگینی پات از ...

گرونه لیزرششش ؟؟؟؟ من هزینش نمیدونم دکتر رفتم بهم گفت انقد حساس نباششش کلی ام خرج کردم پارسال گفت حساس نباش منم سعی میکنم حواسم پرت ندم ب پاهام میگم حالا خط قرمز دگ اشکال نداره خودم قانع میکنم همششش  کی حالا میبینه 

برا ظاهرش اگه رگ گنده پشت زانوت داری برو اسکلرو تراپی کن ۳۰۰هزار شاید کامل از بین میره غمت نباشه م ...

منم ۲۵ سالم بود از پارسال شردع شد ن رگ گنده نیست کلی ام رفتم ازمایش دادمممممم رگهای قرمز گفت تلانژکتازی ولی رعایت نکنی بخای سرپا وایسی میشهههه واریس گفت باید خیلی رعایت کنی واریس نشه سر همون اصن وا نمیستمممم جورابشمم گرفتم وقتی میپوشمممم پام کبود میشه نقطه اییی مثل اوایل ک داشتم واریس میگرفتم همش رون پاهام کبود بود سر اون میترسم جوراب بدتر کنه نمیپوشم اصن

من دخترممم  خیلی  اعتماد ب نفسم گرفته جور ک از وقتی فهمیدم واریس دارم اصن به خودمم دگ نمیر ...

ن عزیزم درمان کنید انشالله خوب میشه این چ حرفیه عزیزم

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

من بالای زانوم رگم خیلی کم رنگ آبی شده. بعضی روزا وقتی میخابم صبح پا میشم اون قسمت گرفتگی داره و گاهی هم پیش میاد سوزش داره. 

فقط هم یه جا اندازه یه سکه مثلا و اگه خیلی دقت کنی دیده میشه. خیلی زیاد سرپا بمونم یه درد سوزشی حس میکنم. دوتا دکتر رفتم گفتن هیچی نیست‌ . اما نگرانم . جدیدا توهم ام اس زدم!

این واریسه؟ 

از رون تا مچ پام واریسه اخه چرا مننن منی ک همه از هیکلم تعریف میکردننننننن :(  پیر شم چی میشمم ...

چرا انقدر ناراحتید، این همه دکتر متخصص هست، درمانشو زودتر شروع کنید وگرنه گاهی اوقات منجر به قطع پا میشه ها، من کم و بیش شنیدم، با روغن زیتون اروم پاتون فقط از سمت پایین به سمت بالا ماساژ بدید، قابل درمانه خداروشکر 

چرا انقدر ناراحتید، این همه دکتر متخصص هست، درمانشو زودتر شروع کنید وگرنه گاهی اوقات منجر به قطع پا ...

در ضمن ورزش رو از یاد نبرید، پاهاتونو روی هم نذارید، هروقع دراز میکشید پاهاتون سعی کنید رو یه بلندی بذارید یا بالشت زیر پاتون باشه، تو اینترنت سرچ کنید ورزش مخصوص رفع واریس، اونارو مدام انجام بدید خوب میشه، پیشنهاد من اینه که اول ورزش به همراه ماساژ با روغن زیتون یا روغن شترمرغ (روغن شتر مرغ هیوا خوبه) شروع کنید، من خودم سعی میکنم درمانو خودم شروع کنم در همون حین میگردم دنبال دکتر خوب، که اگر تلاش خود به خودیم بی فایده بود برم دکتر، ولی هرچه سریعتر درمان رو شروع کنید

منم ۲۵ سالم بود از پارسال شردع شد ن رگ گنده نیست کلی ام رفتم ازمایش دادمممممم رگهای قرمز گفت تلانژکت ...

وقتی پاتونو رو سطح بدتر میذارید در همون حین اروم انگشتاتونو بازو بسته کنید، حرکات دورانی انجام بدید، ماهیچه هاتونو منقبض و منبسط کنید، حتی وقتی ایستادید هم عمل انقباض و انبساط رو میتونید انجام بدید، در هرصورت نباید به مدت طولانی بدنتون ثابت بمونه هروقت فرصت کردید تحرکی به بدنتون بدید، اگر اراده تون قوی باشه و انجام بدید مطمئن باشید میره سمت بهبودی 

مرسی عزیزممممممممم

سلام 

خوبی

منم مشکل واریس پا دارم

سنم هم کمه

خواهشا کاری انجام دادی به منم بگو

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

واریس

اختلال دریچه های لانه کبوتری درسیاهرگ های پا مشکلی به نام واریس رابه وجود می اورد.

علل بروز بیماری:

ژنتیک 

چاقی

بارداری

ایستادن و نشستن طولانی

سابقه قبلی لخته درعروق وریدی عمقی پا

https://hakimclinic.org