2789
عنوان

واریس

| مشاهده متن کامل بحث + 115964 بازدید | 99 پست
عزیزم از جوراب واریس استفاده نکردی؟؟؟؟ من استفاده کردم به مدت 1 سال خیلی تاثییر داشت 

نه نکردم چه مارکی گرفتی؟؟؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یکی از دوستای مامانم واریس داشت بهش گفته بودند که زالو بنداز خوب میشه این طفلی هم همین کار رو کرده بود ولی بدتر شدش. خیلی اذیت شد از این قضیه با معرفی یکی از آشناهاشون رفت پیش دکتر هندسی الان خودش تعریف میکنه خیلی خوب شده دوستان اصلا زالو استفاده نکنید نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث میشه که بیماریتون بدتر هم بشه 

حالا این دوست مامانم که رفت پیش دکتر هندسی اونجا با خودش که صحبت میکرده فیلم گرفته گذاشتن پیجش حالا شما هم میخواید خیلی واضح داره مشکلش رو میگه که چ کار کرده و چه بلایی با زالو به سرش اومده 

من واریس داشتم و خیلی اذیت میشدم از دردش پیش دکتر ابوالفضل جویا اسکلروتراپی کردم خیییلی عالی جواب داد و به کلی درمان شده کارشون فوق العاده باکیفیت بود دکتر جویا بهترین متخصص پوست اصفهان هستند . 

وای یکی از دوستای مامانم واریس داشت بهش گفته بودند که زالو بنداز خوب میشه این طفلی هم همین کار رو کر ...

منم دکتر فریبا هندسی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من یکی از دوستام واریس پیشرفته داشت خیلی روی زندگیش تاثیر گذاشته بود و داشتن جدا میشدن برای همین رفتن پیش ایشون و با درمان های که طی چند جلسه براش انجام داد خیلی بهتره شده خداروشکر 

سلام

دکتر ابراهیمی نیک با استفاده از لیزر و RF این عمل رو در مطب سرپایی انجام میدن این هم لینکش هست

https://www.dr-ebrahiminik.com/cat/details/105/درمان-واریس-با-استفاده-از-روش-لیزر-آر-اف-(RF)

بسیار عالی و راحت درمان میشه

سلام .بنده متخصص طب سنتی هستم و با یه روش درمانی دقیق و جدید می توانم انواع بیماری ها رو از جمله واریس را درمان کنم .شماره تماس :09127118843

پیج اینستاگرام:cancer.nouri@

آررررره خیلیا واریس دارن متاسفانه  

ولی درمان داره خب ناراحت نباش

من یه دکتر میشناسم آدرسشو برات این پایین میذارم ببین وقت داره یه نوبت بگیر شاید مشکلت حل شد 

دکتر نوید توفیقی راد... دکتر خوبیه خیلیا همین مشکل تو رو داشتن درمان شدن نگران نباش عزیزم

آدرس و شماره تلفن و ... تو سایتش هست برات میذارم لینکشو

دکتر نوید توفیقی راد : https://drtofighirad.com/

ایشالا درمان میشه