2777
2789

ایا هست؟ یه مبلغی بزاریم سودشو بگیریم بعدشم وامم بده رو همون مبلغ ... 😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم .  به حسابی که سود تعلق میگیره وام تعلق نمیگیره ... مگر اینکه بتونی ارتباط و اعتبار ب ...

منظورت چیه از اعتبار و ارتباط؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من تو قوامین ده تومن میزاشتم نه تومن وام میداد ،سود ده تومنم میداد ولی ده تومنت تا تسویه وام بلوکه میشه البته الان و نمیدونم من چن سال پیش برداشتم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
من تو قوامین ده تومن میزاشتم نه تومن وام میداد ،سود ده تومنم میداد ولی ده تومنت تا تسویه وام بلوکه م ...

اها ... مرسی بانکش معتبره؟

یعنی بتونی با مدیر و معاون ارتباط بگیری ... بشناسنت .... 

اهان اخه من یه جوجه ام☹ کی محلم میده😂

آره برای نیروی انتظامیه

چند درصد سود میده؟ وامش چند سود میگیره و چند ماهه باید پس داد 

اره عزیزم

من قوامین ۳۰تا داشتم پنج شنبه رفتم برداشتم گفت برندار بیا روش وام بگیر پولت هم میشه ضمانت 

بعد سود ۲۰درصد میگرفتم گفت این جوری میشه سود ۱۰درصد 

اما وام خیلی سودش کم بود سودش ۹درصد بود

خدایا شکرت 🙏🏻

بانک شهر

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕