2777
2789
خيلي غصه ميخورم خدا خودش كمكم كنه

ایشالا ک طوری نیس انقد استرس ندع ب خودت واس نی نی هم بدع یکم استراحت کن ی مدت ت مطلق باش شیاف اینا نداده؟؟؟ ورزش تنفس هم بکن چهاردیقع دم چهاردیقع بازدم

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله به سلامتی زایمان کنی اگه طبیعی زایمان داری رابطه بدون جلوگیری داشته باش و همچنین تحریک سینه ...

سلامت باشی

زود نیست هنوز؟

رابطه که ندارم تو ماه هشت خونریزی افتادم دیگه قطع کردم مگه اینکه پیاده روی مو زیاد کنم

طبیعی می‌خوام 🙈 ببین من دختر عمم یه چاق ناجوری شده بود ولی تو شیردهی رژیم مناسب گرفت عاللییی شد من ...

منم طبیعی میخاام رفتی واس چک لگن اینا یا نه؟؟ نی نی سفالیکس شده؟؟؟

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
ایشالا ک طوری نیس انقد استرس ندع ب خودت واس نی نی هم بدع یکم استراحت کن ی مدت ت مطلق باش شیاف اینا ن ...

چرا عزيزم هم آمپول هم شياف

بيشترم استراحتم اصلا كاري نميكنم

روزاي سختي دارم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
سلامت باشی زود نیست هنوز؟ رابطه که ندارم تو ماه هشت خونریزی افتادم دیگه قطع کردم مگه اینکه پیاده ر ...

چه زود من پسرم دنیا اومد ۳.۱۵۰ بود کم کم اماده کن خودتو واسه زایمان

وزن اولیه ۶۳ وزن هدف ۵۸
مثل پسره منه،منم ۳۶ هفته و ۲روز ۳ کیلو 

ای جانم بسلامتی بغلش کنی😍😘